Breijer, een integrale aanpak bij elke verbouwing

Sta je voor het verbouwen of aanpassen van een kantoor, een overheidsgebouw, een sportaccommodatie, een onderwijs- of zorginstelling of een wooncomplex? Doe het samen met Breijer!

Je werkt dan samen met een specialist in het verbouwen, renoveren en verduurzamen van bestaand vastgoed. Breijer moderniseert en verduurzaamt tegelijk, zodat je exploitatiekosten omlaag gaan.

Onze diensten

Twee mannen, waarvan er één aan het werk is en de ander een hand op zijn schouder legt en wat tegen de medewerker zegt.

Beheer en onderhoud

Technisch vastgoedbeheer is de sleutel tot functionele, flexibel aanpasbare gebouwen. Gebouwen die technisch 100% veilig, duurzaam en representatief zijn.

Adviseur van Breijer staat stil op straat en kijkt lachend om zich heen met een map onder zijn linkerarm.

Projecten

Verbouwen, renoveren en verduurzamen van bestaand vastgoed. Met een moderniseringsslag wordt de technische levensduur van een gebouw verlengd.

Medewerker staat lachend andere medewerker te woord voor een installatie in de kelder.

Technische specialisatie

Technisch onderhoud en technische specialisaties voor alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige werkzaamheden in en om een gebouw.

Gebouwautomatisering uitbesteden aan de specialisten van Breijer.

Gebouwautomatisering

Een ‘GBS’ implementeren en alles halen uit de data die het systeem genereert. Als start voor betere prestaties van gebouwgebonden installaties.

Een aantal gebouwen gevangen door zonnestralen met een groene tuin op de voorgrond

Energiemanagement

Duurzame doelstellingen formuleren, energie besparen, energieneutraal ondernemen en nul-op-de-meter realiseren. Samen met Breijer concretiseren.

Mannelijke medewerker bezig bij de waterinstallatie

Brand- en Beveiligingstechniek

Trigion creëert veiligheid met integrale oplossingen. Mens- kracht  wordt gecombineerd met data intelligentie en techniek. 

Neem contact met ons op  Benieuwd welke dienst voor u het meest geschikt is?

Integraal van A tot Z

Ook kunnen we je project integraal aanpakken. Met alle aanvullende disciplines in eigen huis leveren we gebouwen installatietechnisch up-to-date op. In elke fase van het bouwproces kun je een beroep doen op Breijer, van de ontwikkeling van een programma van eisen tot aan een - duurzaam - meerjarenonderhoudsplan.

Uitgelicht

Man aan het werk met zijn laptop bij een ventilatie installatie op het dak.

Partners & certificering

Breijer is actief in diverse brancheorganisaties en beschikt over een groot aantal kwaliteits- keurmerken. Deze certificaten stellen Breijer in staat zich te onderscheiden van anderen. Altijd streven naar beter. Een certificaat behalen is slechts stap één, het behouden van een certificaat de vervolgstap.

Meer info

BIM bij Breijer.

Bouw Informatie Model

Integraal bouwen is al jaren één van de stokpaardjes van Breijer. Werken met BIM, een 3D tekenmethodiek, maakt een integrale aanpak nog beter mogelijk. Breijer wil BIM niet alleen gebruiken bij de bouw, maar ook bij het beheer, het onderhoud en het facilitair management van het pand. 

Meer info

Man en vrouw doen lachend de deur open.

Bewonersenquête

De mening van de klant telt voor Breijer. Uw mening telt! Door middel van een enquête kunnen we toetsen hoe tevreden u bent over onze dienstverlening en als er zaken zijn die beter hadden gekund, dan gebruiken we die mening om verder te verbeteren. Wij zijn dan ook pas tevreden als u als klant tevreden bent.

Meer info

Blij! van werken bij Breijer

Werken bij Breijer?

Werken bij Breijer betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiaire werkgever

Solliciteer online.