Tijdig en preventief dakonderhoud

Het dak is misschien niet het meest in het oog springende gebouwdeel. Maar wel een onderdeel dat veel te verduren heeft. Tijdig en preventief onderhoud verlengt de levensduur van je investering aanzienlijk.

Breijer is er specialist in, in opdracht van onder meer woningcorporaties, gebouweigenaren, zorginstellingen en scholen. Ook voor à la minute reparaties is ons vakmanschap van het echte dakdekken stand-by. Operationeel vanuit de vestiging in Rotterdam beschouwen we de gehele regio als ons werkgebied.

Alles onder één dak

  • Onderhoudsbedrijf en adviseur tegelijk, expert in dakisolatie en dakbedekking
  • De complete aanleg van alle soorten daken
  • Periodieke reiniging en onderhoud van daken
  • Efficiënt geïntegreerd onderhoudsconcept voor daken en dakgebonden installaties
  • Opstellen van meerjarenonderhoudsplannen
  • 24/7 reparatieservice

Onderhoud aan je dak nodig of wil je meer informatie over onze diensten?  Neem contact met ons op  

Preventief dakonderhoud

Ook een dak slijt. Veranderende klimatologische omstandigheden – overvloedige regen of juist lange perioden van droogte – zijn een aanslag op de levensduur. En geen enkel dak heeft het eeuwige leven. Laat Breijer daarom periodiek je dak of daken preventief monitoren.

Bekijk ook één van onze vakmannen in actie.

Betrouwbare conditiemeting

De normen van NEN-2767 zijn de basis voor een betrouwbare conditiemeting. Omdat onze dakdekkers daarbij een digitale onderhoudsapplicatie hanteren, blijft geen detail ongezien. Met die integrale onderhoudsrapportage heb je meteen de input kant en klaar voor je vastgoedbeheer of je meerjarige onderhoudsprognose. Ook in verzekeringskwesties kan die actuele informatie het verschil maken.

Dakonderhoud bij Breijer.

Dakreiniging

Eén zo’n preventieve maatregel is het tijdig reinigen van het dak, inclusief het schoonmaken van de goten en de afvoer. En niet alleen de dakbedekking zelf vraagt onderhoud. In veel gevallen is het dak ook de centrale opstelplaats voor onder meer een airco, een bliksemafleiderinstallatie en dakventilatoren. Efficiënter om die tijdens dezelfde onderhoudsbeurt meteen mee te nemen. De expertise hebben onze dakdekkers er voor in huis. Ook controleren we dakveiligheidsmiddelen, (kooi)ladders en pbm’s op hun functionaliteit.

Dakonderhoud bij Breijer.

Kostenbesparende en veilige aanpak

Begrijpelijk dat je niet graag onnodige kosten maakt voor een gebouwonderdeel dat geen directe gebruiksfunctie heeft. Meer dan 30 jaar ervaring maakt Breijer ook tot een efficiënte onderhoudspartner. Zeker als je het dakonderhoud integreert met de controle van dakgebonden installaties. We staan in voor de veiligheid van mensen. Wetgeving volgen we op de voet, medewerkers gaan goed beschermd het dak op. Ook nemen we desgewenst maatregelen voor de directe omgeving.

Dakonderhoud bij Breijer.

Dakreparaties voorkomen erger

Voorkom erger bij daklekkages en laat er direct een vakman naar kijken. Dat voorkomt irritaties van gebouwgebruikers als lekkages zich binnen voordoen. Breijer heeft het voordeel van een 24-uurs service. Daarmee voorkomen we vervolgschade of zelfs het onbruikbaar worden van gebouwen.

Gebouwautomatisering uitbesteden aan de specialisten van Breijer.

Wil je het bewijs van ons dakmanschap?

Vraag een vrijblijvende quick scan van je dak.

Loopt de garantie op de dakbedekking nog, dan kunnen we die van de huidige onderhoudspartner overnemen.

Neem contact met ons op

Nieuws, blogs & cases

Blij! van werken bij Breijer

Werken bij Breijer?

Werken bij Breijer betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiaire werkgever

Solliciteer online.