Onze local heroes

Lokaal staat centraal bij Food&i

Food&i gelooft in de kracht van lokaal. Onze samenwerking met lokale partners, door ons liefkozend 'local heroes' genoemd, is geen toeval. Het is een bewuste keuze, ingegeven door onze passie voor duurzaamheid en onze wens om een minimale footprint achter te laten.

Onze local heroes redden de dag omdat we via hun:

  • inzetten op duurzaamheid: Door lokaal in te kopen, verminderen we de transportafstanden en daarmee de CO² -uitstoot. Dit helpt het milieu, maar zorgt ook voor versere producten op je bord. Een reis van boer tot bord!
  • de lokale economie ondersteunen: Door te kiezen voor lokale partners dragen we bij aan de groei en welvaart van onze gemeenschap. 
  • genieten van authenticiteit en kwaliteit: Onze local heroes kennen hun producten door en door. Deze nauwe band met wat ze produceren, garandeert een ongeëvenaarde kwaliteit en smaak.
  • transparantie en vertrouwen creëren: Door lokaal te werken, hebben we een directe lijn met onze leveranciers. Dit zorgt voor transparantie in het productieproces en bouwt vertrouwen op bij onze klanten.

Bij Food&i is het onze missie om naast heerlijke, ook verantwoorde maaltijden te serveren. De samenwerking met onze local heroes zorgt hiervoor. Samen zetten we stappen naar een duurzamere, smaakvollere toekomst.