Schoonmaak industriële food industry

In geen enkele andere sector is de schoonmaak aan zoveel regels en richtlijnen gebonden als in de industriële food industry. De kwaliteit van de hygiëne heeft rechtstreeks invloed op de kwaliteit en veiligheid van het eindproduct. Het kan niet anders of je besteedt daar als producent veel tijd en aandacht aan. Daarom is de – dagelijkse en periodieke – reiniging binnen de voedingsindustrie werk voor een specialist.

De specialisten van Gom zijn dagelijks actief bij uiteenlopende foodfabrikanten. Ook bij jou brengen ze de schoonmaak naar een hoger niveau.

De voordelen van grondige reiniging in de voedingsindustrie

Schoonmaak is essentieel in het productieproces van foodbedrijven. Niet alleen omdat hygiënevoorschriften streng zijn; door de schoonmaak slim in te zetten kan je ook geld besparen. Wanneer je het schoonmaakproces optimaal integreert in het samenspel van proces, gebouw, techniek en timing, kan downtime bijvoorbeeld verkort worden.

Kleentec: de schoonmaakspecialist voor de food industry

Kleentec is sinds 2016 onderdeel van de Facilicom Groep. Al sinds de oprichting in 2001 is Kleentec thuis in de schoonmaak binnen de industriële food industry. Met de continue doorontwikkeling van kennis en expertise zetten we de standaard voor schoonmaak in tal van bedrijven. We zijn:

  • klantgericht,
  • flexibel en oplossingsgericht,
  • vakkundig,
  • Betrouwbaar.

Ontdek Kleentec

 

Case: Vergeer Holland en Kleentec

Preview YouTube Vergeer Holland

Bekijk hoe Kevin Vos, kwaliteitsmanager bij Vergeer Holland, samen met Kleentec zorgt voor een optimaal, veilig en kwalitatief hoogwaardig productieproces. 

 

 

Bekijk de video

Schoonmaakrobots: de do’s en don’ts

Schoonmaakrobots kunnen van grote toegevoegde waarde zijn. Benieuwd naar de verschillende types, de voor- en nadelen en of het iets voor jouw organisatie is?

DIGI-ZINE ROBOTISERING

Meer weten?

een man van Kleentec reinigt met een hogedrukspuit een machine uit de voedingsmiddelenindustrie

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met schoonmaak binnen de industriële food industry? Vul het contactformulier van Kleentec in, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

 

Neem contact met ons op