Schoonmaak in de industriële foodproductie

In geen enkele andere sector is de schoonmaak aan zoveel regels en richtlijnen gebonden als in de voedingsmiddelenindustrie. De kwaliteit van de hygiëne heeft rechtstreeks invloed op de kwaliteit en veiligheid van het eindproduct. Het kan niet anders of je besteedt daar als producent veel tijd en aandacht aan. Daarom is de dagelijkse en periodieke reiniging werk voor een specialist. Met specialisten die elke dag actief zijn voor uiteenlopende foodfabrikanten brengen we ook bij jou de schoonmaak op een hoger niveau.

Schoonmaak is essentieel in het productieproces van foodbedrijven. Niet alleen omdat hygiënevoorschriften streng zijn. In een goed schoongemaakte productielocatie heb je daar als opdrachtgever geen zorgen meer over. Door de schoonmaak slim in te zetten liggen kostenvoordelen voor de hand. Denk aan het verkorten van downtime, door het schoonmaakproces optimaal te integreren in het samenspel van proces, gebouw, techniek en timing.

Al sinds de oprichting in 2001 is Kleentec thuis in de industriële foodproductie. Met de continue doorontwikkeling van kennis en expertise zetten we de standaard voor schoonmaak in tal van bedrijven en zijn wij :

  • Klantgericht
  • Flexibel en oplossingsgericht
  • Vakkundig
  • Betrouwbaar

Case: Vergeer Holland en Kleentec

Preview YouTube Vergeer Holland

Bekijk hoe Kevin Vos, kwaliteitsmanager bij Vergeer Holland, samen met Kleentec zorgt voor een optimaal, veilig en kwalitatief hoogwaardig productieproces. 
 

 

Bekijk de video

Meer weten?

een man van Kleentec reinigt met een hogedrukspuit een machine uit de voedingsmiddelenindustrie

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met schoonmaak in de industriële foodproductie? Vul het contactformulier in, dan zorgen wij ervoor dat je gebeld wordt.

 

Neem contact met ons op
via de website van Kleentec