Inkoop & contractmanagement

Goed facilitair management begint bij goed contractmanagement. En goed contractmanagement heeft weer alles te maken met het volgen van de juiste procedures rond inkoop en aanbesteding. Op die specialistische terreinen heb je niet altijd zelf de juiste expertise in huis. Facilicom Solutions helpt, van het eerste advies bij het uitschrijven van een tender tot en met de uitvoering van contractmanagement.

Het afsluiten van een IFM-contract of contracten voor single services is pas het begin van de juiste facilitaire processen in je organisatie. Te veel bieden contracten gelegenheid tot ruis in de uitvoering, waardoor de afgesproken service levels in het gedrang komen. Te vaak gaan contracten voorbij aan het belang van meten van de resultaten. Daardoor schiet de medewerkerstevredenheid te kort. Of houd je als opdrachtgever onvoldoende grip op de kosten. 

Beheren en bewaken van facilitaire contracten

Facilicom Solutions heeft al ruim een halve eeuw ervaring met het managen van contracten in de facilitaire sector. Als een van de grootste facilitaire dienstverleners van het land zijn we immers zelf dagelijks partij in contractmanagement. Onze consultants zijn het dagelijks beheren en bewaken van facilitaire contracten voor uiteenlopende opdrachtgevers gewend - ook als je voor de uitvoering niet aan een van onze eigen bedrijven gebonden bent. En we doen dat op een proactieve manier. Door verbeteringen te signaleren, je met actuele informatie op de hoogte te houden en partijen aan te spreken op hun verantwoordelijkheden.

 

Meer weten over Inkoop & contractmanagement?                  Neem contact met ons op     

Ook voor inkoop en aanbestedingen

Die jarenlange ervaring hebben we ook in inkoopprocessen en aanbestedingen. Waar heeft jouw organisatie eigenlijk behoefte aan? Welke marktpartijen passen daarbij? Hoe formuleer je de uitvraag die je wensen en behoeften optimaal invult? En welke procedures volg je voor een correcte follow-up?

Op deze en andere vragen krijg je antwoord van onze consultants. Goed om te weten dat we ook ruime kennis hebben van de verschillende rollen die er zijn in inkoop- en contractmanagement. Zo creëren we een vliegende start om je facilitaire dienstverlening op een hoger niveau te krijgen - en vervolgens te houden, met onze inzet op het gebied van contractmanagement.

 

Senior Consultant Patty Janszen Facility Management bij Facilicom Solutions

Wij bieden je de oplossing 

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zullen we samen zorgen voor succesvol project in je organisatie? De experts van Facilicom Solutions zijn altijd beschikbaar en bereikbaar.

Neem contact met ons op

Nieuws, blogs en cases