Een schone basisschool vraagt om samenwerking

Je wilt als schoolbestuur of overkoepelende stichting natuurlijk een schone school. En je wilt - kostenbewust - ook niet meer uitgeven dan nodig is. Daarom speelt Gom Onderwijs in op de wensen van scholen in het basisonderwijs. Onze medewerkers werken uitsluitend in onderwijsinstellingen. Die ervaring nemen we mee bij de schoonmaak van je school. Flexibel, op maat en in samenwerking. Zo combineren we kennis uit de dagelijkse praktijk van leerkrachten en schooldirectie met kennis van het schoonmaakvak voor een schone, aantrekkelijke en plezierige school.

Focus op het basisonderwijs

Als partner en specialist voor het basisonderwijs weten we hoe het er aan toe gaat in een basisschool. En dat nemen we mee in onze aanpak.  

  • Jonge kinderen zijn nog niet ervaren in het toiletgebruik, waardoor het sanitair extra kan vervuilen en vies kan gaan ruiken.
  • Zandinloop is een bijkomend probleem bij scholen met een zandbak of buitenspeeltuin op het schoolplein.
  • In verouderde schoolgebouwen is vaak sprake van achterstallig onderhoud met verouderd sanitair en verouderde tegelvloeren, die amper nog goed te reinigen zijn.
  • Ook de gangen krijgen vaak een onderwijsfunctie door ruimtegebrek in scholen, met alle extra vervuiling van dien.
  • Schoonmaaktijden verschuiven, door intensiever gebruik van de gebouwen. Ook bso’s maken vaak gebruik van het gebouw en openingstijden worden langer
een logo met in blauw bubbelig lettertype 'Samen voor een schone school met daarnaast 2 witte silhouetten van kindjes  die springen voor gekleurde bubbels

Samen voor een schone school

We gaan graag met je in gesprek over hoe het anders kan: efficiënter en effectiever. Dat kan met onze reguliere schoonmaakdienstverlening, dat kan nog beter met inzet van het programma Samen voor een schone school.

Lees meer

2 medewerkers van Gom in een blauwe werkpolo kijken lachend in de camera

Haal het maximale uit je schoonmaakbudget

Heb je ook twijfels of je schoonmaakbudget wel optimaal wordt ingezet? En wil je weten wat de aanpak van Gom Onderwijs voor jouw school of scholen oplevert? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op