Uw professionele partner voor alle technische dienstverlening

Breijer heeft al decennialang een reputatie hoog te houden op het gebied van technisch onderhoud en technische specialisaties, voor alles in en om een gebouw.

Wij brengen de kwaliteit van daken naar een hoger niveau, voeren elektrotechnische en werktuigbouwkundige werkzaamheden uit, hebben eigen loodgieters die het vak nog in de vingers hebben, schilders die de levensduur van elk gebouw verlengen en ventilatiespecialisten die zorgen voor een gezond binnenmilieu Verder onderhouden we cv-installaties en zijn we gespecialiseerd in alle werkzaamheden die gerelateerd zijn aan drinkwater- en proceswaterinstallaties.

Technische dienstverlening nodig?     Neem contact met ons op

Dakonderhoud bij Breijer.

Dakonderhoud

Het dak is meestal niet het meest in het oog springende gebouw- deel. Maar wel een deel dat veel te verduren heeft. Tijdig en preventief onderhoud door Breijer Dakonderhoud verlengt de levensduur van je investering aanzienlijk.

LEES MEER

Elektrotechniek Synorga bij Breijer.

Elektrotechniek

Synorga is partner van Breijer en staat voor comfort, voor veiligheid en voor duurzaamheid. In woningen en gebouwen. Woningcorporaties en vastgoedbeheerders die tevreden bewoners en gebruikers voorop stellen.

LEES MEER

Koeltechniek bij Breijer.

Koeltechniek

Zomers die langer en heter worden. Bewoners en gebouwgebruikers die hogere eisen stellen aan comfort. Is het toevallig dat koeltechniek de laatste jaren een boost in de belangstelling heeft gezien? Niet voor Breijer Koeltechniek!

LEES MEER

Loodgieters bij Breijer.

Loodgieters

Het wordt steeds meer specialistenwerk, maar Breijer Loodgieters heeft het nog altijd in huis: de loodgieter! Ambachtelijk vakwerk gaat er hand in hand met moderne middelen, materialen en toepassingen.

LEES MEER

Schilder en gevelonderhoud bij Breijer.

Schilder- en gevelwerk

Goed schilderwerk en tijdig gevelonderhoud verhogen het rendement van je vastgoedbezit. Daarom rekenen veel opdrachtgevers op Breijer Schilders: woningcorporaties vooral, maar ook veel andere organisaties en bedrijven.

LEES MEER

Man aan het werk met zijn laptop bij een ventilatie installatie op het dak.

Ventilatietechniek

Breijer Ventilatietechniek is dé expert in de montage, het onderhoud en de renovatie van ventilatie- en luchtbehandelings- systemen. Die expertise zorgt in woningen, kantoren en scholen voor een gezonder binnenklimaat.

LEES MEER

Verwarmingstechniek bij Breijer.

Verwarmingstechniek

Voor veel woningcorporaties is Breijer Verwarmingstechniek verantwoordelijk voor het contractonderhoud op cv-gebied; van de stookruimte in een appartementencomplex tot en met de cv-installatie in de woning.

LEES MEER

Waterbehandeling en Legionellapreventie bij Breijer.

Waterbehandeling & Legionellapreventie

Breijer Legionellapreventie is gespecialiseerd in alle werkzaamheden die gerelateerd zijn aan drinkwater- en proceswaterinstallaties. BRL 6010 gecertificeerd en jarenlange ervaring om geheel te ontzorgen op het gebied van legionellapreventie.

LEES MEER

Gebouwautomatisering uitbesteden aan de specialisten van Breijer.

Verduurzaming

Vastgoed móet niet alleen duurzamer, het kán ook duurzamer. Te vaak ligt de focus op de eventuele extra kosten die duurzame maatregelen met zich mee brengen en veel minder op de besparingen die kunnen worden gerealiseerd. 

LEES MEER

Blij! van werken bij Breijer

Werken bij Breijer?

Werken bij Breijer betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiaire werkgever

Solliciteer online.