Activity based working

Niet iedereen heeft dezelfde rol binnen een organisatie. Daarom functioneert een medewerker alleen optimaal als de werkomgeving past bij zijn of haar activiteiten. En als ook de technologie erop gericht is om die werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom komt er steeds meer aandacht voor die werkomgeving. Vooral voor de rol die ‘Activity based working’ kan spelen om de effectiviteit van je bedrijfsvoering te verhogen. Facilicom Solutions adviseert en implementeert die omgeving.

De drie kenmerken van Activity based working

  • Diversiteit aan werkplekken en omgevingen, afgestemd op verschillende behoeften
  • Delen van de verschillende werkplekken;
  • Flexibele en mobiele manier van werken; waar en wanneer je wilt

Meer weten over Activity based working?              Neem contact met ons op   

Bij Facilicom Solutions vind je alle expertise voor het bepalen, inrichten en implementeren van een Activity based working omgeving. Met die expertise ben je ook voorbereid op de snelle veranderingen die werkomgevingen doormaken. Als specialisten gaan we zelfs nog verder: onderdeel van onze implementatie zijn ook de psychologie van mensen en de psychologie van de organisatie zelf, de integratie van bestaande en nieuwe (ICT-)systemen.

Zekerheid over een geslaagde implementatie is ons eigen Abw Organisatieproces. Ook ben je verzekerd van de inzet van ervaren huisvesting- en verandermanagers in huis voor een succesvolle implementatie.

Afbeelding van Martijn de Groot

Wij bieden je de oplossing

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zullen we samen zorgen voor succesvolle verbetering in je organisatie? De experts van Facilicom Solutions zijn altijd beschikbaar en bereikbaar.

Neem contact met ons op

Nieuws, blogs en cases

Illustratie van het kantoor van de toekomst waar mensen aan een tafel zitten
Facility Management Facility Management
Nieuws

Succesvol klantevent “Het kantoor van de toekomst “

Met het thema “Het kantoor van de toekomst!" heeft de businessunit FS Integraal vele IFM-klanten aan de Willemswerf in Rotterdam mogen ontvangen.

Winnaar van Integron awards op podium tijdens uitreiking award
Facility Management
Nieuws

Facilicom Solutions wint Integron Klantbeleving Award

Afgelopen donderdag (7 oktober) is Facilicom Solutions uitgeroepen tot winnaar van de Intergron Klantbeleving Award 2021 in de categorie professionele dienstverlening. 

Logo van Essent in letters
Facility Management
Nieuws

Essent kiest opnieuw voor Facilicom Solutions als facilitair dienstverlener

De samenwerking tussen  beide partijen is met ingang van 1 juli met 5 jaar verlengd en zal verder worden geïntensiveerd tot een...