Onze diensten

Eten is meer dan alleen brandstof voor het lichaam - het is een ervaring. Het zorgt voor plezier, inspiratie en verbinding. Bij Food&i draait het om mensen samenbrengen, maar ook om versheid en kwaliteit. We willen elk gerecht, elke koffie en elk moment dat je bij ons spendeert bijzonder maken. Stap binnen in een wereld waar smaak, gemak en kwaliteit samenkomen om jouw zintuigen te verwennen. Ontdek onze verschillende cateringdiensten.

bedrijfscatering op locatie

Catering op locatie

Bij catering op locatie draait het om het culinaire plezier en gemak. Van een gezellig bedrijfsrestaurant, de handige Grab & Go optie voor een snelle lunch of onze slimme digitale oplossingen, wij brengen een wereld vol smaak naar je organisatie. 

Collega's eten lunch

Break via levering

Laat ons je pauzes nieuw leven inblazen met onze ‘Break via levering’. Met een breed scala aan lekkere, gezonde en verse opties, aangepast aan jouw behoeften, bezorgen we het op het moment dat jou het best uitkomt. Ideaal voor bedrijven die geen eigen keuken bezitten.

Heerlijke koffie van Food&i

Koffie en meer

Ontdek de wereld van koffie en meer met onze getalenteerde barista’s. Wij brengen de warmte en aroma’s van je favoriete koffie -en theecreaties naar kantoor. Laat je zintuigen prikkelen en geniet van een heerlijke opkikker. 

Maak kennis met onze oplossingen op locatie voor jouw bedrijf

Van restaurant tot takeaway, van smart fridge tot foodwall: wij hebben altijd een schaalbare oplossing op maat van jouw bedrijfslocaties.
We vertellen je er met plezier alles over!