Werken bij Gom

We worden allemaal blij van schoon. Maar wat ‘schoon’ is, dat is voor elke sector anders. Wij maken schoon in veel verschillende sectoren, van zorg tot onderwijs en van hospitality tot kantoren. Zo is er voor iedereen wel een matchende schoonmaak functie te vinden. Wij bieden schoonmaak functies door heel Nederland.

Een greep uit onze vacatures

Schoonmaak medewerker bij diverse scholen in Rotterdam

Werk jij graag dichtbij huis? Woon je in de omgeving van Rotterdam, Zuid-Holland en wil jij aan de slag als schoonmaak medewerker? Lees snel verder!

Rotterdam, Nederland
€ 11,83 - 13,50 per uur
10-10 uur per week

Schoonmaak medewerker bij het Maasziekenhuis Pantein in Beugen (28-11-22)

Ben jij een pietje precies, enthousiast en kun je goed zelfstandig werken? Ben je woonachtig in de omgeving van Beugen? Lees dan snel verder!

Beugen, Nederland
€ 11,83 - 13,50 per uur
10-17 uur per week

Schoonmaak medewerker bij de Maastricht Universiteit

Ben jij op zoek naar een nieuwe (parttime) baan in de schoonmaak branche? Werk jij graag met leuke collega's en dichtbij huis als schoonmaak medewerker in Maastricht? Lees dan snel verder!

Maastricht, Nederland
€ 11,83 - 13,50 per uur
20-30 uur per week

Fulltime medewerker vloeronderhoud met reguliere schoonmaaktaken in Maastricht

Werk jij graag dichtbij huis? Woon je in de omgeving van Maastricht, Limburg en wil je fulltime werken in de schoonmaak? Lees snel verder!

Maastricht, Nederland
€ 11,83 - 13,50 per uur
35-35 uur per week

Objectleider bij de TU Delft

Ben jij het eens met de stelling “tevreden medewerkers zijn blije medewerkers”? Motiveer jij een team om het beste uit zichzelf te halen? Is werkgeluk belangrijk voor jou? Kom je uit de omge

Delft, Nederland
€ 14,90 - 17,02 per uur
30-30 uur per week