Verandermanagement

In een tijd waarin ontwikkelingen elkaar snel opvolgen zijn er redenen genoeg om veranderingsprocessen in je organisatie in gang te zetten. Meer winst overhouden aan het eind van de streep. Medewerkers mee krijgen in de lerende organisatie die je wilt worden. Of succesvol een hybridewerkenconcept implementeren. Met Facilicom Solutions geef je die veranderingen effectief vorm. Dat doen we met ons eigen concept Gestructureerd creëren. En dat doen we vooral door te beginnen bij de belangrijkste motor achter échte verandering: de mens.

Als je organisatie geheel of gedeeltelijk een andere koers wil gaan varen, heb je graag de beste mensen aan boord. Facilicom Solutions is een ervaren partner in veranderingsprocessen, tot aan complete bedrijfsmatige reorganisaties toe. Veranderingsmanagers met kennis van zaken staan je in het gehele traject bij. Van de eerste oriëntatie tot en met de uitvoering. Onze expertise hebben we opgedaan bij grotere en kleinere veranderingstrajecten. Dat is een eerste waarborg voor een aanpak die zich in de praktijk heeft bewezen. De tweede is onze eigen methode om veranderingen effectief aan te pakken: Gestructureerd creëren.

Aanpak

Gestructureerd creëren begint met een scherpe diagnose. We brengen allereerst in kaart de impact van de doelen, de urgentie, de risico’s, de randvoorwaarden én de haalbaarheid. Dat levert een programmacontract op waarin je de uitkomsten van onze inventarisatie helder verwoord terug vindt. Het contract is de basis om aan de slag te gaan. En om effectief en vooral gestructureerd de verandering te bewerkstelligen die je organisatie verder brengt.

Meer weten over Verandermanagement?                        Neem contact met ons op     

Gestructureerd creëren: de mens centraal

Niet plannen en structuren bepalen het succes van veranderingen, maar mensen. Te vaak blijft het belang van de factor mens onderbelicht. Je medewerkers komen alleen in beweging wanneer ze ruimte en veiligheid ervaren en geloven in een succesvol resultaat. Daarom ontwikkelden we een eigen methode om mensen enthousiast te maken: Gestructureerd creëren.

Het is de leidraad voor onze verandermanagers. De methode brengt structuur aan in het proces van zoeken, verbanden leggen, concretiseren en begrijpbaar maken wat niet altijd wordt gezien.

 

Visual van piramida over data, informatie, kennis en wijsheid
Foto van Bote Scholtens

Wij bieden je de oplossing 

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zullen we samen zorgen voor succesvol project in je organisatie? De experts van Facilicom Solutions zijn altijd beschikbaar en bereikbaar.

Neem contact met ons op

Nieuws, blogs en cases

Illustratie van het kantoor van de toekomst waar mensen aan een tafel zitten
Facility Management Facility Management
Nieuws

Succesvol klantevent “Het kantoor van de toekomst “

Met het thema “Het kantoor van de toekomst!" heeft de businessunit FS Integraal vele IFM-klanten aan de Willemswerf in Rotterdam mogen ontvangen.

Winnaar van Integron awards op podium tijdens uitreiking award
Facility Management
Nieuws

Facilicom Solutions wint Integron Klantbeleving Award

Afgelopen donderdag (7 oktober) is Facilicom Solutions uitgeroepen tot winnaar van de Intergron Klantbeleving Award 2021 in de categorie professionele dienstverlening. 

Logo van Essent in letters
Facility Management
Nieuws

Essent kiest opnieuw voor Facilicom Solutions als facilitair dienstverlener

De samenwerking tussen  beide partijen is met ingang van 1 juli met 5 jaar verlengd en zal verder worden geïntensiveerd tot een...