Zorg

De zorg staat onder druk. Dat vraagt ook een andere, meer proactieve opstelling van facilitaire dienstverleners in de sector. Partners die met efficiënte oplossingen komen die je financiële huishouding kunnen verbeteren en met effectieve ideeën om het tekort aan zorgpersoneel aan te pakken. Zo’n dienstverlener is Facilicom. Met een compleet pakket aan facilitaire diensten kunnen we je ondersteunen om te doen waar je zelf het beste in bent: patiënten en cliënten verzekeren van de beste zorg.

Wij...

  • geven advies over zaken als het strategisch huisvestingsplan en MJOP en voeren deze zelf uit via Breijer
  • zorgen voor hygiëne bij zorginstellingen via Gom
  • geven inzicht in de mogelijke optimalisaties op facilitair gebied met onze zorgscan
  • nemen het  totale facilitaire management over via Facilicom Solutions

Meer weten over onze  sectorspecifieke aanpak?

Neem contact met ons op

Eten, drinken en gastvrijheid zijn bijvoorbeeld terreinen waarop je ons kunt inschakelen. Natuurlijk is het belangrijk dat uw zorginstelling schoon is, met maximale aandacht voor de hygiëne van patiënten en medewerkers om infecties te voorkomen. Je krijgt goed advies over zaken als je strategisch huisvestingsplan en het MJOP, over onderhoud  in relatie tot renovatie. We adviseren niet alleen, maar voeren ook zelf uit.

Met de breedte van onze dienstverlening kunnen we je ook integraal van dienst zijn, als regiepartner. En zelfs bij het tijdelijk invullen van facilitaire managementposities staan we voor je klaar. Inzicht in de mogelijke optimalisaties op facilitair gebied krijg je met onze zorgscan. Hoe verhouden kosten, tevredenheid en prestaties zich ten opzichte van elkaar. In zorg op afstand lopen we voorop, zoals in personenalarmering en opvolging. En met een concept als Samen nemen medewerkers niet medisch gerelateerde taken van zorgmedewerkers over.