Schoonmaak van musea en congrescentra

Gom Hospitality weet wat bezoekers van musea en congrescentra beweegt. Als er een plek is waar mensen met andere ogen kijken, is het wel in een museum. En als het voor bezoekers van een congrescentrum ergens nauw luistert, is het wel de ambiance. In die situaties valt schoonmaak extra op. 

Musea en congrescentra zijn geen alledaagse locaties om schoon te maken. Beide worden gekenmerkt door een grote dynamiek en bij beide kunnen kleine details een grote impact maken. Gom Hospitality kent de uitdagingen van deze omgevingen en zorgt ervoor dat alles straalt.

Musea schoonmaken: een kunst op zich

Een museum bezoeken moet een beleving zijn. Een belangrijk deel van die beleving is hoe schoon de omgeving is. Schoonmaken in een museum is echter een kunst op zich. Schoonmakers moeten omgaan met kostbare museumstukken en een vaak al even kostbaar gebouw. Daarom gaan uitsluitend gespecialiseerde, goed opgeleide medewerkers bij je aan de slag. Onderdeel van hun opleiding is een virtual reality module, waarmee ze zich deze – niet alledaagse werkplek – eigen maken.

Evenementenzaal

Congrescentra schoonmaken: van de grote zaal tot de kleinste unit

Grote onderwerpen. Belangrijke thema’s. Als er iets niet mag afleiden in een congrescentrum is het die vieze stoel of onverzorgde vloer. Gom Hospitality heeft veel ervaring met de bijzondere aanpak die het schoonmaken van een congrescentrum vraagt.

Dagelijks wisselende bezoekersaantallen bijvoorbeeld, uiteenlopende doelgroepen, ongebruikelijke schoonmaaktijden … Van de grootste zaal tot de kleinste unit, wij zorgen voor een perfect schone omgeving voor je bezoekers.

 

Voordelen van een sectorspecialist als Gom Hospitality

Als je kiest voor een sectorspecialist zoals Gom Hospitality om je museum of congrescentrum schoon te maken, dan heeft dit diverse voordelen: 

  • Onze medewerkers maken enkel musea en congrescentra schoon en begrijpen wat je nodig hebt.
  • We bewegen flexibel mee met wisselende bezoekersaantallen.
  • Al onze schoonmakers krijgen een specialistische opleiding, ook in hostmanship.
  • Met een organisatie als Gom ben je verzekerd van een efficiënte uitvoering.
  • We zijn landelijk actief, dus altijd in de buurt.

Meer weten over de schoonmaak van musea en congrescentra?

Je kiest niet zomaar voor een bepaalde expositie of eventpartner, kies dus ook niet zomaar voor een schoonmaakbedrijf. Kies voor een sectorspecialist die ervoor zorgt dat jouw omgeving straalt en die bijdraagt aan een fantastische beleving. Ontdek waarom Gom Hospitality de juiste partner is voor jou. Vul het contactformulier in en dan bellen we je terug om – geheel vrijblijvend – toe te lichten wat we voor je kunnen betekenen.

Naar het contactformulier