Expert in specialistische reiniging

In veel gevallen is schoonmaken écht specialistenwerk: glas- en gevelreiniging, vloeronderhoud, dieptereiniging, industriële reiniging en interieurreiniging. Binnen Gom Specialistische Reiniging bundelen we alle kennis en ervaring voor schoonmaak die verder gaat. Als sectorspecialist doen we immers alleen maar opdrachten waar gewoon schoon niet schoon genoeg is. Ook voor de meest complexe opdrachten hebben we een oplossing, vindingrijk als we zijn.

Enkele voorbeelden zijn:

  • Specialist gevelreiniging, onder andere door kennisbundeling met Degenaar
  • Huismeesterdiensten: serviceverlening aan gebouwgebruikers en efficiency bij klein onderhoud
  • Heeft totaalpakket aan facilitaire diensten tot aan reiniging van gevaarlijke stoffen toe

Neem contact met ons op   als je meer wil weten over onze specialistische reinigingswerkzaamheden.

Gom: Een landelijk opererende specialist

Plezierig voordeel van Gom Specialistische Reiniging: we zijn landelijk actief. In het noorden, het zuiden, het oosten of het westen hebben we altijd een uitvalsbasis bij jou in de buurt. Van daaruit beschikken we ook over alle materialen en middelen die we elke dag nodig hebben. Dat werkt weer door in de efficiency die óók een rol speelt bij het inschakelen van een vakman.

Ons specialisme bewijzen we elke dag met dienstverlening die niet direct alledaags is. Een voorbeeld: hoeveel schoonmaakbedrijven hebben de skills om ook CMR-reiniging in hun dienstenpakket op te nemen? Als je in je omgeving te maken hebt met stoffen die een gevaar voor de gezondheid zijn, komen wij in actie. Met oog voor de veiligheid van mensen reinigen we elke omgeving conform de actuele richtlijnen. Ook de professionele schoonmaak van zonnepanelen is bij Gom Specialistische Reiniging in vertrouwde handen.

Onze diensten

Glasbewassing en gevelreiniging zijn van groot belang voor de uitstraling van je pand. Professioneel en periodiek reinigen en onderhouden van het glas en gevel dragen daarnaast bij aan een langere levensduur van je pand en voorkom je hoge (onverwachte) kosten.

Lees meer over glas- en gevelreiniging

Van hout tot kunststof en van harde vloeren tot zachte materialen; wij onderhouden alle soorten vloeren. Door onze jarenlange kennis kunnen wij je adviseren en leggen dit vast in een onderhoudsplan. Een hele nieuwe vloer aanschaffen? Wij adviseren je graag over de best passende materialen en onderhoud.

Lees meer over vloeronderhoud

Wij zijn al jarenlang de vakspecialist op het gebied van dieptereiniging van (groot)keukens en sanitair. Dieptereiniging is een noodzakelijke aanvulling op het dagelijks onderhoud en het bespaart je op energie- en onderhoudskosten.

Lees meer over dieptereiniging

Naast het standaard schoonmaakonderhoud zijn er meer onderdelen op je locatie die schoonmaakaandacht verdienen. Zo zijn wij thuis in de schoonmaak van je interieur. Denk hierbij aan het reinigen van raambekleding, ventilatieroosters en computerreiniging.

Lees meer over interieurreiniging

Bij industriële activiteiten is vervuiling ongewenst; deze kunnen wij, zonder hinder tijdens het productieproces, verhelpen.

Lees meer over industriële reiniging

Solar Cleaning is een innovatieve service voor zonnepanelen voor de zakelijke markt. De speciaal ontwikkelde machine, de Solar Max reinigt de pv-panelen op schuine en platte daken en voorkom je wel 3 tot 10% rendementsverlies.

Lees meer over Solar Cleaning

Een schone parkeergarage of hal in je appartementengebouw zorgt voor een positieve eerste indruk bij je bezoekers. Gom Specialistische Reiniging heeft zich gespecialiseerd in het schoonmaken van openbare ruimten. Daarnaast kunnen we ook een huisMeester of conciërge leveren als aanspreekpunt op je locatie.

Lees meer over diensten voor openbare ruimten

CMR-stoffen zijn een gevaar voor de volksgezondheid. Door de brede toepassing van veel CMR-stoffen is het risico dat er iets gebeurt, groot. Wij hebben veel ervaring in het reinigen, verwijderen en saneren van omgevingen waar met CMR-stoffen wordt gewerkt.

Lees meer over CMR-reiniging

Twee medewerkers van Gom glas en gevelreiniging zijn ramen aan het zemen in het trappenhuis

Glas- en Gevelreiniging

Glasbewassing en gevelreiniging zijn van groot belang voor de uitstraling en het langdurig onderhoud van je pand.

Lees meer

2 medewerkers van Gom Specialistische Reiniging poseren met een waterzuiger en boenmachine

Vloeronderhoud

Wij kunnen je (harde) vloeren en tapijt professioneel onderhouden en geven tevens onderhoudsadvies.

Lees meer

een medewerker van Gom Specialistische Reiniging monteert de toiletbril na dieptereiniging

Dieptereiniging

Wij zijn al jarenlang de vakspecialist op het gebied van dieptereiniging van (groot)keukens en sanitair.

Lees meer

een medewerker van Gom Specialistische Reiniging maakt met een spons de muren van een toilet schoon

Interieur

Wij zijn thuis in de schoonmaak van je interieur, zoals raambekleding, ventilatieroosters en computerreiniging.

Lees meer

een medewerker van Gom Specialistische Reiniging maakt de binnenkant van een afzuigkap schoon

Industrie

Bij industriële activiteiten is vervuiling ongewenst; deze kunnen wij, zonder hinder tijdens het productieproces, verhelpen. 

Lees meer

Het solar-cleaning-apparaat van Gom Specialistische Reiniging reinigt zonnepanelen

Solar Cleaning

Solar Cleaning is een innovatieve service voor zonnepanelen voor de zakelijke markt en voorkomt tot 10% rendementsverlies.

Lees meer

een medewerker van Gom Specialistische Reiniging stofzuigt een trappenhuis van een bewonersflat met een rugstofzuiger

Openbare Ruimten

Naast onderhoud aan je openbare ruimten, kunnen we ook een Huismeester of conciërge leveren als aanspreekpunt op locatie.

Lees meer

een medewerker van Gom Specialistische reiniging in een geel en geheel afgesloten beschermend pak reinigt een machine bedekt met gevaarlijke stoffen.

CMR-reiniging

We hebben veel ervaring in het reinigen, verwijderen en saneren van omgevingen waar met CMR-stoffen wordt gewerkt.

Lees meer

 Onze medewerkers hebben kennis van zaken

Binnen Gom Specialistische Reiniging bundelen we nogal wat verschillende opdrachten voor nogal wat uiteenlopende opdrachtgevers. Daarom specialiseren we onze medewerkers ook in één onderdeel. Van elke dag bezig te zijn met dezelfde type klussen word je nu eenmaal een betere vakman. Daar werken we ook actief aan mee in ons opleidingsbeleid. Per discipline trainen we mensen gericht, afgestemd op bijvoorbeeld apparatuur, wet- en regelgeving of hospitality.

2 medewerkers van Gom in een blauwe werkpolo kijken lachend in de camera

Meer weten?

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met specialistische schoonmaak? Vul het contactformulier in, dan bellen wij je terug.

Neem contact met ons op

Nieuws, blogs en cases