Expert in specialistische reiniging

In veel gevallen is schoonmaken écht specialistenwerk: glas- en gevelreiniging, vloeronderhoud, dieptereiniging, industriële reiniging en interieurreiniging. Binnen Gom Specialistische Reiniging bundelen we alle kennis en ervaring voor schoonmaak die verder gaat. Als sectorspecialist doen we immers alleen maar opdrachten waar gewoon schoon niet schoon genoeg is. Ook voor de meest complexe opdrachten hebben we een oplossing, vindingrijk als we zijn.

Enkele voorbeelden zijn:

  • Specialist gevelreiniging, onder andere door kennisbundeling met Degenaar
  • Huismeesterdiensten: serviceverlening aan gebouwgebruikers en efficiency bij klein onderhoud
  • Heeft totaalpakket aan facilitaire diensten tot aan reiniging van gevaarlijke stoffen toe

Neem contact met ons op   als je meer wil weten over onze specialistische reinigingswerkzaamheden.

Gom: Een landelijk opererende specialist

Plezierig voordeel van Gom Specialistische Reiniging: we zijn landelijk actief. In het noorden, het zuiden, het oosten of het westen hebben we altijd een uitvalsbasis bij jou in de buurt. Van daaruit beschikken we ook over alle materialen en middelen die we elke dag nodig hebben. Dat werkt weer door in de efficiency die óók een rol speelt bij het inschakelen van een vakman.

Ons specialisme bewijzen we elke dag met dienstverlening die niet direct alledaags is. Een voorbeeld: hoeveel schoonmaakbedrijven hebben de skills om ook CMR-reiniging in hun dienstenpakket op te nemen? Als je in je omgeving te maken hebt met stoffen die een gevaar voor de gezondheid zijn, komen wij in actie. Met oog voor de veiligheid van mensen reinigen we elke omgeving conform de actuele richtlijnen. Ook de professionele schoonmaak van zonnepanelen is bij Gom Specialistische Reiniging in vertrouwde handen.

Onze diensten

Glasbewassing en gevelreiniging zijn van groot belang voor de uitstraling van je pand. Professioneel en periodiek reinigen en onderhouden van het glas en gevel dragen daarnaast bij aan een langere levensduur van je pand en voorkom je hoge (onverwachte) kosten.

Lees meer over glas- en gevelreiniging

Van hout tot kunststof en van harde vloeren tot zachte materialen; wij onderhouden alle soorten vloeren. Door onze jarenlange kennis kunnen wij je adviseren en leggen dit vast in een onderhoudsplan. Een hele nieuwe vloer aanschaffen? Wij adviseren je graag over de best passende materialen en onderhoud.

Lees meer over vloeronderhoud

Wij zijn al jarenlang de vakspecialist op het gebied van dieptereiniging van (groot)keukens en sanitair. Dieptereiniging is een noodzakelijke aanvulling op het dagelijks onderhoud en het bespaart je op energie- en onderhoudskosten.

Lees meer over dieptereiniging

Naast het standaard schoonmaakonderhoud zijn er meer onderdelen op je locatie die schoonmaakaandacht verdienen. Zo zijn wij thuis in de schoonmaak van je interieur. Denk hierbij aan het reinigen van raambekleding, ventilatieroosters en computerreiniging.

Lees meer over interieurreiniging

Bij industriële activiteiten is vervuiling ongewenst; deze kunnen wij, zonder hinder tijdens het productieproces, verhelpen.

Lees meer over industriële reiniging

Solar Cleaning is een innovatieve service voor zonnepanelen voor de zakelijke markt. De speciaal ontwikkelde machine, de Solar Max reinigt de pv-panelen op schuine en platte daken en voorkom je wel 3 tot 10% rendementsverlies.

Lees meer over Solar Cleaning

Een schone parkeergarage of hal in je appartementengebouw zorgt voor een positieve eerste indruk bij je bezoekers. Gom Specialistische Reiniging heeft zich gespecialiseerd in het schoonmaken van openbare ruimten. Daarnaast kunnen we ook een huisMeester of conciërge leveren als aanspreekpunt op je locatie.

Lees meer over diensten voor openbare ruimten

CMR-stoffen zijn een gevaar voor de volksgezondheid. Door de brede toepassing van veel CMR-stoffen is het risico dat er iets gebeurt, groot. Wij hebben veel ervaring in het reinigen, verwijderen en saneren van omgevingen waar met CMR-stoffen wordt gewerkt.

Lees meer over CMR-reiniging

 Onze medewerkers hebben kennis van zaken

Binnen Gom Specialistische Reiniging bundelen we nogal wat verschillende opdrachten voor nogal wat uiteenlopende opdrachtgevers. Daarom specialiseren we onze medewerkers ook in één onderdeel. Van elke dag bezig te zijn met dezelfde type klussen word je nu eenmaal een betere vakman. Daar werken we ook actief aan mee in ons opleidingsbeleid. Per discipline trainen we mensen gericht, afgestemd op bijvoorbeeld apparatuur, wet- en regelgeving of hospitality.

2 medewerkers van Gom in een blauwe werkpolo kijken lachend in de camera

Meer weten?

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met specialistische schoonmaak? Vul het contactformulier in, dan bellen wij je terug.

Neem contact met ons op

Nieuws, blogs en cases

een meisje uit een ontwikkelingsland drinkt met haar handen in een kommetje schoon water uit een kraan
Food & Industrie Hospitality Kantooromgevingen Onderwijs Specialistische Reiniging Zorg Schoonmaak
Nieuws

Gom zelfstandig ambassadeur van Made Blue: schoon drinkwater voor iedereen

Sinds 2015 doneert Gom al schoon drinkwater aan mensen die dat hard nodig hebben. Door het opschroeven van het aantal gedoneerde liters...

Jolanda en Dirck
Hospitality Kantooromgevingen Onderwijs Specialistische Reiniging Zorg Schoonmaak
Nieuws

Het Leerhuis geeft middenkader meer tools in veranderende wereld

Het middenkader beter opleiden in een snel veranderende tijd. Dat is de insteek van het Leerhuis, een nieuw ontwikkelprogramma voor rayonleiders en...

Emine Turksever bij auto van Gom
Hospitality Kantooromgevingen Onderwijs Specialistische Reiniging Zorg Schoonmaak
Nieuws

Aan het woord: Emine Turksever, HR Adviseur Opleidingen en taalcoach

Emine Turksever is HR Adviseur Opleidingen bij Gom. Naast haar werk als opleidingsadviseur is Emine ook taalcoach. Een goede taalbeheersing is voor...