Gebouwautomatisering uitbesteden aan de specialisten van Breijer

Een gebouwbeheersysteem (GBS) implementeren is één. Alles halen uit de data die het systeem genereert, is veel moeilijker. En dat terwijl die gegevens vaak goud waard zijn. Als startpunt voor verdere besparingen of als graadmeter voor de wijze waarop gebouwgebonden installaties functioneren. Daarom besteden veel vastgoedbeheerders hun gebouwautomatisering uit aan een erkende specialist én Priva partner: Breijer.

Professioneel monitoren van systemen leidt tot een optimale werking van installaties en efficiënt preventief en correctief onderhoud. Uit installaties zoals die voor cv, koeling en luchtbehandeling komt een schat aan data. Data over temperatuur, over luchtvochtigheid, over storingen en over gebruiksduur. Door die kritische succesfactoren goed te analyseren, gaat gebouwautomatisering echt waarde toevoegen aan je bedrijfsvoering. Dat begint bij een optimaal beheer. Met Breijer in de ‘cockpit’ is het goed functioneren van een gebouw verzekerd. Het resultaat is dat mensen met meer plezier in een gebouw verblijven of werken. En productiever zijn.

Gebouwautomatisering uitbesteden aan de specialisten van Breijer.

Gebouwautomatisering met Breijer

Vanaf onze GBA meldkamer houden we realtime de data uit de aangesloten installaties in de gaten. We proberen zo vroegtijdig een (ver)storing te signaleren. Als er dan toch een storing optreedt, kunnen wij vaak de storing van afstand verhelpen, waardoor een monteur op locatie niet nodig is. Mocht de storing niet op afstand te verhelpen zijn, dan sturen wij de juiste monteur met de nodige instructies op pad. 

De hoeveelheid aan data zorgt ervoor dat wij, door middel van data-analyse, storingen kunnen voorspellen en inzicht krijgen in onderhoudsintervals. Hierdoor krijgen wij grip op het functioneren van de installatie en kunnen wij onze klanten optimaal informeren.  

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?   Neem contact met ons op

Energie besparen door goed gebouwenbeheer

Ook kan een goed beheer de opstap zijn naar meer energiebesparing. Als specialisten constateren we direct of er onregelmatigheden in een patroon zitten. Bijvoorbeeld veroorzaakt door een installatie die niet naar behoren presteert. Naar veel instellingen wordt na verloop van tijd niet meer omgekeken. Een klimaatinstallatie of een WKO opnieuw inregelen kan weleens een heel groot verschil maken, wijst de dagelijkse praktijk van Breijer uit.

Merkonafhankelijke gebouwbeheersystemen

Met onze unieke eigen ontwikkelde software, kunnen wij de storings- en meetdata uit bijna elk merk gebouwbeheersysteem ontsluiten. En als technische specialisten die we van huis uit zijn, hebben we ook de expertise van installaties in eigen huis. We zijn immers ook installateur en onderhoudsbedrijf. Die combinatie van kennis en vaardigheden maakt dat een gebouw altijd doet wat het moet doen: plezierig werken of verblijven mogelijk maken.

Blue bot en Artificial Intelligence bij Breijer.

Zelflerend GBS met 'AI' en Bluebot

Met innovaties zoals bluebots en gebruikmakend van 'Artificial Intelligence' creëren we zelflerende gebouwbeheersystemen, die reageren op het weer en de aanwezigheid van personen. We checken de vereiste keuringsmomenten voor installaties en de compliance met wet- en regelgeving op dit gebied.

Met het inventariseren en analyseren van de meldingen krijgen we er snel zicht op wat beter kan in een gebouw. Ook houden we in de gaten of installaties niet onnodig draaien in afdelingen met leegstand of tijdens vakanties.

Meer info

Beheer en onderhoud bij Breijer - Prestatiegericht

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat het ons weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Contacteer ons

Laatste nieuws, blogs & cases

Een overzichtfoto van een ruime moderne winkelruimte met daarin winkelend publiek
Bouw & installatie
Nieuws

Mall of the Netherlands officieel geopend

Op 18 maart opende Westfield Mall of the Netherlands officieel zijn deuren. Trigion Brand en Beveiligingstechniek mocht de complete sprinklerinstallatie aanleggen. 

Winterschilderactie 2021 bij Breijer Schilders.
Technische Specialisatie Bouw & installatie
Nieuws

Winterschilderactie 2021 loopt tot april

Met speciale verf kan tegenwoordig ook in de winter bij lage temperaturen en weersinvloeden zowel buiten als binnen worden geschilderd.

Afgeschermd schilderen bij Breijer.
Technische Specialisatie Bouw & installatie
Nieuws

Innovatie door afgeschermd schilderwerk

Breijer maakt in slecht weer gebruik van een nieuwe methode van afgeschermd schilderen door middel van een steiger met regenkappen.

Blij! van werken bij Breijer

Werken bij Breijer?

Werken bij Breijer betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiaire werkgever

Solliciteer online.