Tapwacht Academy

Perfect leren tappen met Tapwacht Academy

Een heerlijk glas bier tappen vereist veel ervaring en een goede techniek. Ook gaat het uitserveren volgens specifieke etiquette. Tapwacht verzorgt trainingen waarin kwaliteit, gastheerschap en beleving centraal staan. Elke training kan worden aangepast of uitgebreid conform jouw specifieke wensen. Ook zorgen wij ervoor dat de trainingen altijd aansluiten op het niveau van de groep.

Een lekker getapt glas bier smaakt en verkoopt beter

Tapbier is een essentieel product voor de horeca en is tegelijkertijd ook hét product waarbij het vaak verkeerd gaat. Te veel schuim, te weinig schuim, bijtappen, vies glaswerk, enzovoorts. Tijdens een interactieve training leren jouw medewerkers, wat jij al lang weet: een goed getapt biertje smaakt én verkoopt gewoon beter!

Tapwacht - Jouw partner achter de bar

Trainingsaanbod

  • Expert-training: naast het tappen gaat deze training ook in op verkoop en gastbeleving. 
  • Tap-experience: bij deze training staat goede bierverzorging centraal.
  • Speciaalbier-training: een uitgebreide training die ingaat op verschillende soorten speciaalbieren.
  • Maatwerk-training: natuurlijk kunnen wij, samen met jou, een op maat gemaakte training samenstellen.

 

Belangstelling of wil je meer weten over de Tapwacht Academy?      Neem contact met ons op.

Trainingen door experts uit de horeca

Tapwacht is al 10 jaar partner van de Stichting Tapwedstrijden: een club horecaondernemers met een enorme passie voor bier en tevens organisator van het Nederlands Kampioenschap Biertappen. Ook voor taptrainingen werkt Tapwacht samen met een aantal van deze horecaexperts. Deze gepassioneerde club heeft veel werkvloerervaring, waardoor de trainingen perfect aansluiten op de horeca in de praktijk.