Next level Beveiligen

Verandering is een proces. Het up to date brengen van het veiligheidsniveau van jouw organisatie is dat net zo goed. Daarom werkt Trigion Next altijd vanuit de situatie zoals die is op het moment van aanvang. Gaandeweg bouwen we de dienstverlening uit tot een integraal veiligheidsconcept, geheel geënt op de behoeften, wensen en eisen van jouw organisatie.

Meer weten over next level beveiligen?     Laat het ons weten

Specialistisch maatwerk

Veiligheid is een hygiënefactor geworden die in elke organisatie op orde dient te zijn. Ook die van jou. De vraag is: wat heeft jouw organisatie nodig? De risico’s, sterktes en zwaktes verschillen per organisatie. Veiligheid is dan ook geen one size fits all product, maar specialistisch maatwerk. Een integraal veiligheidsconcept vraagt om expertise en ervaring. En om een andere kijk op beveiliging door een partij die oog heeft voor:

  • de locatie; betreft het een kantoorpand of een fabriek, op een afgelegen bedrijventerrein of midden in de stad?
  • de sector; wat is de geldende wet- en regelgeving?
  • de eisen en wensen van gebruikers en klanten; altijd toegankelijk of deels toegankelijk?

Team van ervaren expert

Trigion Next werkt met een team van ervaren experts uit het hele veiligheidsdomein. Samen komen wij tot integrale veiligheidsoplossingen die tegemoet komen aan de wensen van onze klanten en de geldende eisen in hun branche. En doordat wij zelf zoveel specialistische kennis in huis hebben, kunnen we snel schakelen, opschalen of afbouwen als de situatie erom vraagt.

Blauwe afbeelding met daarin de titel 'Trigion NEXT. De oplossing voor beveiliging op aftand'

Kwaliteitsverbetering doorvoeren?

In het webinar ‘Beveiligen op afstand’ besteden specialisten van Trigion Next aandacht aan trends en ontwikkelingen binnen de veiligheidssector. Met daarnaast verschillende business cases als voorbeeld om kwaliteitsverbeteringen door te voeren en total cost of ownership (TCO) te verlagen.

Header alarmaansluiting

Waarom je voor Trigion Next kiest!

Trigion Next is de businesscase voor beveiligen op afstand. Met onze dienstverlening op afstand helpen wij om tegen lagere kosten een kwalitatief hoogwaardige en toekomst vaste beveiliging te realiseren.

Mannelijke beveiliger in uniform wijst aan een vrouwelijke voorbijganger de weg op Jaarbeurs Utrecht.

Ben je toe aan next level beveiligingsoplossingen?

En een partner die zich daarin onderscheidt? Een partner die je inzicht geeft in veiligheid en beveiliging binnen jouw organisatie? Ga voor Trigion Next!

Neem contact met ons op

Nieuws, blogs en cases