Next level Beveiligen

Anticiperen en next level in beveiliging

Veiligheid creëren betekent anticiperen. Op de omgeving, op in- en externe risico’s én op toekomstige ontwikkelingen. Trigion Next tilt beveiliging naar een hoger plan en biedt de next step in beveiligingsoplossingen.

Een nieuwe manier van beveiligen

Trigion kijkt met een frisse blik naar veiligheid. Door veiligheidsvraagstukken te onderzoeken en verder te kijken dan traditionele diensten en producten, ontwikkelen we verrassende en vernieuwende beveiligingsconcepten die bijdragen aan een nieuwe manier van beveiligen. Al dan niet in directe samenwerking met klanten, toetsen we onze concepten ook in de praktijk. 

Unieke, innovatieve beveiligingsoplossing

Met Trigion Next bieden we je de mogelijkheid om samen te komen tot een unieke, innovatieve beveiligingsoplossing. We stellen onze expertise, geavanceerde meldkamer, innovatieve technieken en ervaren medewerkers ter beschikking en ontwikkelen samen nieuwe ideeën en concepten.

Bij Trigion maken we dankbaar gebruik van nieuwe technologieën. Als preferred partner leveren, installeren en onderhouden we alle systemen die nodig zijn voor het creëren van integrale veiligheid, zowel security als safety. Denk aan toegangscontrolesystemen, inbraakbeveiliging en brandveiligheid. 

Onze vakbekwame en ondernemende professionals staan voor je klaar om je in iedere fase van het proces te ondersteunen, van advies tot realisatie, management, beheer en onderhoud. Zowel uit eigen middelen als met onze toonaangevende partners, hebben we een brede basis aan middelen beschikbaar waarop je kunt vertrouwen.

Getekende vijfhoek met daarin de vijf stappen van integrale veiligheid

Integrale veiligheid

In een snel veranderende wereld worden we continu geconfronteerd met nieuwe risico’s. Dat vraagt om scherpe en vooral integrale oplossingen. Met een combinatie van mens, technologie en (data)intelligentie creëren wij veiligheid, zodat mensen onbezorgd kunnen werken, wonen en leven. 

Beveiliger kijkt over balustrade naar beneden

Aanpak Trigion Next

Je bent op zoek naar een partner zich onderscheidt met een vernieuwende aanpak? Een partner die je inzicht geeft in veiligheid en beveiliging binnen jouw organisatie?

Samen Corona Door

Samen Corona Door

Flexibel gaan we terug naar een 1,5 meter maatschappij waarbij we anders kijken naar veiligheid en ontvangst. Dat vraagt om vernieuwende oplossingen in combinatie tussen mens, techniek en (data) intelligentie

Twee mannen kijken op een computerscherm om op afstand bruggen, wegen en sluizen te bedienen.

Next level Beveiligen

Veiligheid creëren betekent anticiperen. Op de omgeving, op in- en externe risico’s én op toekomstige ontwikkelingen. Trigion Next tilt beveiliging naar een hoger plan en biedt de next step in beveiligingsoplossingen.

Bekijk ons webinar

Voor de coronacrisis lanceerden we Trigion Next, dé oplossing voor beveiliging op afstand, en organiseerden we een webinar met specialisten. In het webinar wordt geen expliciete relatie gelegd naar de coronacrisis, de onderwerpen zijn steviger op de agenda komen te staan bij ondernemend Nederland. Vul hieronder jouw gegevens in en bekijk het webinar terug.

Nieuws, blogs en cases

Teamleider Trigion poseert voor de camera.
Next level beveiligen Beveiliging
Blog

6 vragen aan… Frank van Hoorn

Veiligheid creëren betekent anticiperen. Op de omgeving, op in- en externe risico’s én op toekomstige ontwikkelingen. Welke ontwikkelingen zien collega’s? Denken zij over 10 jaar nog hetzelfde werk te doen? Lees meer over de kijk van collega Frank van Hoorn rondom next level beveiligen.

Jonge man in vrijetijdskleding poseert voor een portret.
Beveiliging Consultancy Next level beveiligen Beveiliging
Blog

Young Professional: Nick Geutjes

In de rubriek 'Young Professional' komt jong talent aan het woord over carrière en ambities. Deze keer Young Professional: Nick Geutjes.

Op de AlarmServiceCentrale bekijken twee mannelijke centralisten de inkomende meldingen op het beeldscherm.
Consultancy Next level beveiligen Monitoring & Response Beveiliging
Blog

Next level beveiligen doe je op afstand

Als business developer is Stijn Merkelbach mede verantwoordelijk voor ontwikkeling van Trigion Next.