Next level Beveiligen

Anticiperen en next level in beveiliging

Veiligheid creëren betekent anticiperen. Op de omgeving, op in- en externe risico’s én op toekomstige ontwikkelingen. Trigion Next tilt beveiliging naar een hoger plan en biedt de next step in beveiligingsoplossingen.

Een nieuwe manier van beveiligen

Trigion kijkt met een frisse blik naar veiligheid. Door veiligheidsvraagstukken te onderzoeken en verder te kijken dan traditionele diensten en producten, ontwikkelen we verrassende en vernieuwende beveiligingsconcepten die bijdragen aan een nieuwe manier van beveiligen. Al dan niet in directe samenwerking met klanten, toetsen we onze concepten ook in de praktijk. 

Unieke, innovatieve beveiligingsoplossing

Met Trigion Next bieden we je de mogelijkheid om samen te komen tot een unieke, innovatieve beveiligingsoplossing. We stellen onze expertise, geavanceerde meldkamer, innovatieve technieken en ervaren medewerkers ter beschikking en ontwikkelen samen nieuwe ideeën en concepten.

Bij Trigion maken we dankbaar gebruik van nieuwe technologieën. Als preferred partner leveren, installeren en onderhouden we alle systemen die nodig zijn voor het creëren van integrale veiligheid, zowel security als safety. Denk aan toegangscontrolesystemen, inbraakbeveiliging en brandveiligheid. 

Onze vakbekwame en ondernemende professionals staan voor je klaar om je in iedere fase van het proces te ondersteunen, van advies tot realisatie, management, beheer en onderhoud. Zowel uit eigen middelen als met onze toonaangevende partners, hebben we een brede basis aan middelen beschikbaar waarop je kunt vertrouwen.

Meer weten over next level beveiligen?     Laat het ons weten

Getekende vijfhoek met daarin de vijf stappen van integrale veiligheid

Integrale veiligheid

In een snel veranderende wereld worden we continu geconfronteerd met nieuwe risico’s. Dat vraagt om scherpe en vooral integrale oplossingen. Met een combinatie van mens, technologie en (data)intelligentie creëren wij veiligheid, zodat mensen onbezorgd kunnen werken, wonen en leven. 

Blauwe afbeelding met daarin de titel 'Trigion NEXT. De oplossing voor beveiliging op aftand'

Kwaliteitsverbetering doorvoeren?

In het webinar ‘Beveiligen op afstand’ besteden specialisten van Trigion Next aandacht aan trends en ontwikkelingen binnen de veiligheidssector. Met daarnaast verschillende business cases als voorbeeld om kwaliteitsverbeteringen door te voeren en total cost of ownership (TCO) te verlagen.

Op de AlarmServiceCentrale bekijken twee mannelijke centralisten de inkomende meldingen op het beeldscherm.

Waarom je voor Trigion Next kiest!

Trigion Next is de businesscase voor beveiligen op afstand. Met onze dienstverlening op afstand helpen wij om tegen lagere kosten een kwalitatief hoogwaardige en toekomst vaste beveiliging te realiseren.

Trigion collega's die toezicht houden op de actuele situatie door te kijken naar zes verschillende beeldschermen.

Beveiligen op afstand

Het gaat niet langer simpelweg meer om de aanwezigheid van medewerkers, bezoekers en dus ook beveiliging op locatie. Deze tijd vraagt om beveiligingsoplossingen die passen bij de huidige maatschappij: flexibele beveiliging op afstand.

Mannelijke beveiliger in uniform wijst aan een vrouwelijke voorbijganger de weg op Jaarbeurs Utrecht.

Op zoek naar een vernieuwde aanpak?

En een partner die zich daarin onderscheidt? Een partner die je inzicht geeft in veiligheid en beveiliging binnen jouw organisatie? Ga voor Trigion Next!

Neem contact met ons op

Nieuws, blogs en cases

Brand Compliance overhandigt ISO27701 certificaat aan Trigion AlarmServiceCentrale’
Monitoring & Response Next Level beveiligen Beveiliging
Nieuws

ISO 27701-certificaat voor Trigion

Met het behalen van het ISO 27701-certificaat zet Trigion Monitoring & Response een grote stap op het gebied van privacybescherming. Het certificaat...

Vrouwelijke manager werkt aan eetkamertafel achter de laptop en kijkt in de camera.
Next Level beveiligen Beveiliging
Blog

6 vragen aan… Charissa van Kuijk

Veiligheid creëren betekent anticiperen. Op de omgeving, op in- en externe risico’s én op toekomstige ontwikkelingen. Welke ontwikkelingen zien collega’s? Denken zij over 10 jaar nog hetzelfde werk te doen? Lees meer over de kijk van collega Charissa van Kuijk rondom next level beveiligen.

Mannelijke beveiliger in uniform legt aan mannelijke beveiliger met een veiligheidshesje uit wat de situatie is. Zij staan samen op het perron van een treinstation.
Next Level beveiligen Beveiliging
Blog

Veiligheid creëren: een brede benadering voor meer verdieping en impact

Lees meer over hoe Trigion Next met een andere benadering oplossingen voor veiligheids- en beveiligingsvraagstukken ontwikkelt.