Vernieuwen (bar)installatie

Een bar moet gezelligheid uitstralen en een perfecte routing kennen. Daarbij moet een bar ook een efficiënte manier plaats bieden aan alle nodige installaties. Tapwacht is uniek als totaalleverancier voor de horeca op het gebied van koude dranken. We hebben alle specialismen zelf in huis: van de inrichting van jouw wensen en budget.
 

Advies voor bouw, vernieuwen of aanpassen van barinstallatie

Onze vakmensen kunnen je perfect adviseren bij de bouw, het vernieuwen of het aanpassen van jouw bar of installaties. Omdat we alle kennis zelf in huis hebben, kan je ervan uitgaan dat de installatie snel, efficiënt en foutloos gebeurt. 

Benieuwd hoe Tapwacht jou kan helpen?        NEEM CONTACT MET ONS OP 

Tapwacht - Advies, verbouw en plaatsing barinstallatie

Vervanging tap-, koel-, frisdrank- en wijninstallatie

Is de gehele installatie aan vervanging toe? En ben je op zoek naar een nieuwe installatie? Wij leveren en plaatsen alle soorten tap-, koel-, frisdrank- en wijninstallaties. Ook voor maatwerkoplossing ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken veel samen met onze gerenommeerde partners Gamko en Franke.

Vraag offerte aan

FAQ - barinstallatie

Bij Tapwacht ben je aan het juiste adres voor goed advies op het gebied van horeca-installaties. Wij kunnen je passend advies bieden over het onderhoud, wijzigen of nieuwplaatsen van een installatie.

Voor specifieke technische vragen hebben wij technisch adviseurs in dienst. Heb je vragen? Neem contact met ons, wij helpen je graag verder!

Is je tapzuil aan vervanging toe? Tapwacht helpt je graag verder! Hier kunt een offerte aanvragen.

Franke is onze partner voor het leveren van lekbladen. Voor goed advies over het juiste lekblad voor jouw situatie kun je contact met ons opnemen.

Tapwacht werkt graag met de koelingen van Gamko. Het bedrijf is expert in het leveren van professionele fust- en frisdrankkoelingen. Deze koelingen zijn erg betrouwbaar, energiezuinig en duurzaam. Hiermee kan worden bespaard op de energierekening en ben je gegarandeerd van de juiste kwaliteit.

Meer weten? Neem contact met ons op.
 

Ook wijninstallaties kunnen door Tapwacht, onderhouden, geleverd en geplaatst worden. Een storing aan een wijntapinstallatie kunnen wij ook oplossen.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Voor nieuwe bierkoelingen ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag een offerte aan.

Wij leveren, plaatsen en onderhouden alle soorten postmixinstallaties. Ook storingen aan frisdrankinstallatie lossen wij vakkundig op.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

De kosten van het plaatsen van een nieuwe installatie lopen uiteen. Dit is onder andere afhankelijk van het gewenste type installatie en aantal kranen.

Wil je meer informatie over de kosten van een nieuwplaatsing? Vraag een offerte aan voor installatie.