Grip op de energieprestatie van je vastgoed

Stappen maken in het verduurzamen van installaties, je gebouw of je gehele vastgoed portefeuille. Dat is een uitdagend proces. Energie besparen is een cruciaal en zwaarwegend onderdeel van het traject. Dat vraagt om inzicht van de energieprestatie, tijdige en effectieve maatregelen en continue monitoring van het energiegebruik. Een noodzaak, ook om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Omdat energiemanagement onze ‘core business’ is, kunnen we je hierbij optimaal ondersteunen. Met een antwoord op al je vragen, wensen en uitdagingen op energiegebied.

Onze energieprestatieproducten en -diensten

Twee mannen achter computer die de energiemonitoring bekijken

Energiemonitoring

Geavanceerde monitoring van je energieverbruik en diepgaande analyses.

Wat is een energieregistratie- en bewakingssysteem (EBS)?

EBS-maatregel

Grip op je verbruik met EBS. Check of je EBS-plichtig bent met onze controletool.

Slim gas en elektriciteit inkopen

Factuurcontrole

Uitbesteding van je factuurverwerking en –controle ontzorgt je energie-administratie.

Factuurcontrole en factuurverwerking administratie

Energie-inkoop

Slim elektriciteit en gas inkopen loont. Zeker nu. Ontdek hoe wij je hierbij helpen.

Benieuwd hoe wij een antwoord geven op al je energievragen en -wensen?

Neem contact met ons op   

Fundament voor je energiemanagement

Bespaar.nu brengt meetdata tot leven

Onze energieprestatieproducten en -diensten zijn het fundament voor je energiemanagement en helpen je bij de energietransitie. Invoergegevens zijn de data van je meters, factuurstromen en het gebouwbeheersysteem (GBS), indien je daarover beschikt. Met onze monitoring, analyses en advies krijg je grip op je energieverbruik. We signaleren verbruiksafwijkingen en bieden proactief oplossingen voor de meest effectieve energiebesparing. Voordeel van ons platform is bovendien dat je inzicht krijgt in het volledige energieverbruik van je gehele vastgoedportefeuille.

Energiemanagement begint met meten

Met het verlagen van je energieverbruik reduceer je ook de CO₂-uitstoot. Dat begint bij inzicht in je verbruikscijfers: meten is weten. Na analyse van de data kun je aan de slag met energiebesparende maatregelen. Als energiespecialist helpen we je bij het hele traject. Onze consultants adviseren je en helpen je onder meer met het aantoonbaar maken van je resultaten.

Bespaar 10-25% op je energiekosten

Met energiemonitoring verzamelen we continu alle data. De energiegegevens analyseren en interpreteren we met het energieregistratie- en bewakingssysteem (EBS). Met ondersteuning van een energie-adviseur van Facilicom stellen we besparingsdoelstellingen op. Afhankelijk van je ambities kun je 10-25% besparen op energiekosten.

Wij houden de wet- en regelgeving voor je bij

De overheid wordt steeds strenger wat betreft verduurzaming, specifiek ten aanzien van CO₂-reductie. Voldoe jij aan de wet- en regelgeving? Denk aan zaken als EBS, Energy Efficiency Directive (EED), Informatieplicht en Energielabels (voor veel kantoren geldt een Energielabel C-verplichting). En, niet verplicht, maar zeker de overweging waard: de CO₂-Prestatieladder. Allemaal zaken waarvoor je een beroep kunt doen op onze expertise en ervaring.

Meer weten? Onze experts staan voor je klaar

Benieuwd naar onze antwoorden op je energievragen en -wensen?
Vul dan ons formulier in, dan zullen we je snel bellen om de mogelijkheden met je te bespreken.

Medewerkers energiemanagement die datarapport energiemonitoring bekijken
Facilicom Energiemanagement

Bel ons: 088 - 2987500

Van Leeuwenhoekweg 1, 5482 TK Schijndel