Compleet ontzorgt met vastgoedmanagement

Vastgoedmanagement: onderhoudsadvisering voor je vastgoedportefeuille

Hoe futureproof is je vastgoed? En heb je inzicht in de toekomstige onderhoudskosten? Onze technische en bouwkundige specialisten brengen de conditie van gebouwen in kaart en vertalen die in financiële aspecten, zoals investeringen en exploitatiekosten. Zo houd je grip op kosten. En behouden gebouwen hun economische waarde en functionaliteit.

Met kennis van zaken inventariseren we je complete vastgoedportefeuille. Aan de hand van die inventarisatie kun je ruimtelijke, functionele, technische en financiële scenario’s ontwikkelen, inclusief voor- en nadelen. Op basis van de onderhoudsconditie van je gebouwen krijg je meer inzicht in toekomstige investeringen, exploitatiekosten en onderhoudstermijnen.

Met die kennis creëer je weer de ideale balans tussen maatschappelijk, functioneel en financieel rendement. In de aanpak is er 100% focus op de veiligheid en bestendigheid van de gebouwen en de veiligheid en de gezondheid van de gebruikers.

Compleet ontzorgd met Vastgoedmanagement

  • Alle vormen van onderhoudsadvies
  • (Duurzame) exploitatieadviezen
  • Duurzame meerjarenonderhoudsplannen (DMJOP)
  • Kwaliteitsmetingen
  • Oppervlakte- en inhoudsmetingen van een gebouw (NEN 2580)
  • Functionele en gebouwscans, bijvoorbeeld als input voor een IHP
  • Conditiemetingen en meerjarenonderhoudsplannen (NEN 2767, RVB BOEI)

Onze oplossingen

technisch vastgoed

Vastgoedmanagement

Vastgoedmanagement en projectmanagement in één hand.

Lees meer

onderhoud op het dak

Onderhoudsadvisering

Met kennis van zaken inventariseren we je complete vastgoedportefeuille.

Lees meer

projectmanagement

Projectmanagement

Het verschil tussen kopzorgen en een vloeiend proces. 

Lees meer

Benieuwd naar welke dienst voor jou het meest geschikt?               Neem contact met ons op   

Duurzame onderhoudsadvisering

Moeten gebouwen voldoen aan duurzame verplichtingen, zoals de erkende maatregelen van de overheid? Of wil je de duurzame ambities van je organisatie omzetten in concrete plannen? Samen met jou stippelen we de ideale route naar verduurzaming uit, toegespitst op je organisatie, je gebouw en je financiële mogelijkheden.

Advisering duurzaam MJOP

Gebouwen verduurzamen hangt nauw samen met (planmatig) onderhoud. Daarom is het efficiënt om verduurzamingsmaatregelen op te nemen in een duurzaam meerjarenonderhoudsplan (DMJOP). Door regulier onderhoud of vervanging te combineren met energiebesparing optimaliseer je de total cost of ownership. Ook omdat bij duurzame maatregelen vaak subsidies om de hoek komen kijken.

Het DMJOP houdt niet alleen rekening met ‘natuurlijke’ onderhoudsmomenten. Ook kijken we wanneer een investering zich het snelst terugverdient.

Facility management

Meer weten?

Wil je een onderhoudsavies voor je vastgoedportefeuille? Onze consultants staan voor je vraag klaar en geven je een advies op maat.

Laat je terugbellen

Nieuws, blogs en cases

Electric car co2 reduction
Energiemanagement Facility Management
Referentie

Niet Glasgow, maar wij bereiken de CO2 reductie

Wil jij ook meer doen met CO2 reductie maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij kunnen je hierbij helpen met...

Gebouw dat energievriendelijk is
Facility Management Facility Management
Blog

Energielabels van A tot G

Het energielabel van je gebouw duidt aan hoe zuinig en milieuvriendelijk je te werk gaat. Haal je een G? Dan huis je in een energieverslindend gebouw. Een energielabel A duidt, niet verrassend, net op een heel energiebesparende huisvesting. Dat is goed nieuws, zowel voor het milieu als voor je portemonnee. Maar welk label heeft jouw utiliteitsgebouw? En hoef je dat zelfs te weten?

sustainability environement
Facility Management Facility Management
Blog

CSRD wat moet je ermee?

De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) is een uitbreiding van de bestaande Europese richtlijn rondom duurzaamheidsverslaglegging: de Non-Financial Reporting Directive (NFRD).