Infectiepreventie en hygiënemetingen van Gom Zorg

Het creëren van een veilige omgeving voor patiënten als medewerkers is een belangrijke taak van de schoonmaak in de zorg. Het voorkomen van infecties is daarbij van belang en draagt bij aan de veilige omgeving. Kennis over infectiepreventie en hygiënemetingen is onmisbaar in de zorg en draagt bij aan een effectieve hygiëne in instellingen. Gom Zorg is specialist op het gebied van schoonmaak in de zorg en jouw partner op het gebied van preventie van infecties.

De voordelen van Gom Zorg:

  • Ons kenniscentrum infectiepreventie brengt schoonmaakexpertise van Gom Zorg en onafhankelijke experts in infectiepreventie voor je bij elkaar.
  • Onze aanpak van hygiënemetingen binnen een gesloten PDCA cyclus helpt zorginfecties voorkomen.
  • We integreren onze ervaring met hygiënemetingen continu in onze aanpak, zodat je profiteert van de best practices
  • Een met cijfers onderbouwde uitwerking vóór start geeft je ook inzicht in de te verwachten financiële voordelen.

Neem contact met ons op   Benieuwd hoe wij jou helpen met infectiepreventie en hygiënemetingen?

een mevrouw controleert aan de hand van uv-stralen of zij haar handen goed gewassen heeft

Het Kenniscentrum Infectiepreventie

Het Kenniscentrum Infectiepreventie van Gom Zorg biedt je actuele expertise over de preventie van corona en andere infecties.

Schoonmaakster Gom Zorg in ziekenhuis voor infectiepreventie

Hygiënemetingen met ATP

Met hygiënemetingen kunnen zorginfecties worden voorkomen. Dit draagt bij aan een veiligere patiëntomgeving en reduceert kosten als gevolg van zorginfecties. Gom Zorg heeft hygiënemetingen met de ATP-methodiek in haar processen geïntegreerd.

Webinar ATP-metingen

ATP: het antwoord op hygiënisch schoon

Hygiëne is belangrijker dan ooit. Gom Zorg heeft daarom als eerste een aanvullend kwaliteitsborgingssysteem voor het meten van hygiënisch schoon in de zorg geïntroduceerd: ATP-metingen. Benieuwd hoe ATP precies werkt en de ervaringen uit de praktijk?