Trigion-directeur Ellen Groenewoudt in Undercover Boss

Vier willekeurige medewerkers krijgen in hun werk een dag lang gezelschap van hun directeur. Zonder dat ze weten dat dit in werkelijkheid het geval is. Het is het concept van het tv-programma Undercover Boss op SBS6. In de uitzending van donderdag 30 november waren het beveiligers van Trigion die onverwacht met hun directeur te maken kregen in het veelbekeken tv-programma.

Directeur Trigion in vermomming en uniform loopt mee met een mannelijke beveiliger in uniform in het winkelcentrum op een roltrap.

Algemeen directeur Ellen Groenewoudt was nieuwsgierig hoe deze beveiligers veiligheid dagelijks in de praktijk brengen. ‘Ze zorgen ervoor dat mensen zich veilig voelen én dat ze veilig zijn. Door Undercover Boss heb ik ervaren hoe betrokken medewerkers gepassioneerd bijdragen in het creëren van veiligheid. Dat is mooi om te zien.’ – aldus directeur Ellen Groenewoudt.

De directeur van Trigion werd onherkenbaar op pad gestuurd met vier beveiligers; Mariska, Hein, Raimon en Merlijn. Dekmantel was het verhaal dat ‘Carolien’ - haar schuilnaam in het programma - zich na een burn-out oriënteert op het beveiligingsvak om te re-integreren. Het brengt haar bij uiteenlopende opdrachtgevers van Trigion; van Rotterdam The Hague Airport tot de winkelstraten van Den Haag.

De vier beveiligers van Trigion oordelen verschillend over een toekomst van ‘Carolien’ bij Trigion. ‘Als ze wil, kan ze komen' en 'Mij leek het niet alles voor haar'. Het levert in ieder geval een eerlijke inkijk op in de wereld van Trigion als werkgever. De aflevering werd uitgezonden op 30 november 2017 bij SBS.