Team NH Amsterdam Schiphol Airport is Schoonmaakteam van het jaar 2019!

Hospitality

Tijdens de feestelijke uitreiking van de Golden Service Awards op donderdag 28 november 2019 is het team van Gom Hospitality werkzaam bij NH Amsterdam Schiphol Airport uitgeroepen tot Schoonmaakteam van het Jaar. Samen met nog vier andere topteams zaten zij in de finale, die plaats vond in Kamerik. Voor het eerst werden er prijzen in drie categorieën uitgereikt; Schoonmaakmedewerker van het Jaar, Leidinggevende van het Jaar en Schoonmaakteam van het Jaar.

NH Amsterdam Schiphol Airport

Dit team is eerder dit jaar uitgeroepen tot Team van het Jaar bij de Gom Awards. Bij deze verkiezing nomineren opdrachtgevers en ook met de inschrijving van de Golden Service Awards is de opdrachtgever betrokken geweest.

Het team zorgt voor een fijne werksfeer, de medewerkers zijn flexibel en bereid om elkaar te helpen op de werkvloer. De teamleden zijn zeer gastvrij naar de gasten van het hotel toe, maar werken ook nauw samen met het hotel. Hotel Director Mike: ‘Ze zien het belang van een hoge tevredenheid van de gasten. Het team ziet dit ook als hun verantwoordelijkheid. Er heerst een echte teamspirit’.
 
De jury voegt daaraan toe: ‘In de aanmelding staat dat ze samenwerking, elkaar helpen. Bij het jurybezoek op locatie voelden we dat gelijk. Dit is echt een mooi team. De medewerkers staan voor elkaar in. De trots overheerst, ook bij de opdrachtgever. Wat ze doen, doen ze vol positiviteit. Het zegt wel wat dat vanuit dit team verschillende mensen zijn doorgegroeid binnen Gom.’

Golden Service Awards

De Golden Service Awards (GSA) zijn een initiatief vanuit schoonmaakbedrijven, leveranciers, de ondernemersorganisatie OSB en andere bij de schoonmaak betrokken partijen en hebben een helder doel: een stevige bijdrage leveren aan de kwaliteit en trots in de schoonmaaksector. Dat doet de GSA door het uitreiken van drie prijzen: Schoonmaker van het Jaar 2019, Leidinggevende van het Jaar en het Schoonmaakteam van het Jaar.
 
Meer informatie en nieuws over de uitreiking van de Awards vindt u op de website van Service Management.