Godday Peter is Gom Uitblinker, kwartaal 4-2022!

Eerder dit jaar vierde Godday Peter al een feestje; hij was dit jaar 12,5 jaar in dienst en dus 1 van de 474 jubilarissen van Facilicom. Half december werd hij weer in het zonnetje gezet: dit keer als Gom Uitblinker van kwartaal 4 van 2022!

Godday werkt sinds begin dit jaar bij opdrachtgever Pathé De Munt in Amsterdam. Dit tot grote tevredenheid van zowel Gom alsook de opdrachtgever. Godday doet zijn werk altijd fantastisch, is nooit ziek, valt altijd in daar waar nodig is en staat zijn collega’s bij. Hij is altijd behulpzaam, vrolijk en proactief.

Een groepsfoto van de Pathé Amsterdam teams

Verrassing

De feestmaand december is de mooiste maand om iemand te verrassen. Teams komen vaak een keertje bij elkaar om iets gezelligs te doen en om ze te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Zo ook de teams van Pathé de Munt, Tuschinski en de City uit Amsterdam.

Klantmanager Eunice Mosterman en objectleidster Saïda Beranou hadden een gezellig ontbijtje voor hun geregeld met lekkere broodjes en sapjes. Tijdens het ontbijt nam Eunice het woord, waarin ze iedereen bedankte voor hun inzet het afgelopen jaar. Daarna richtte ze zich op Godday en verraste hem met een persoonlijke speech waarin ze hem benoemde tot Gom Uitblinker. Als extra verrassing kreeg iedereen een leuke goodybag mee naar huis. Waarna Angelique Bazen van Pathé er nog een schepje bovenop deed: alle schoonmaakmedewerkers kregen 2 vrijkaarten voor de film en Godday kreeg zelfs een Unlimited Pas voor 4 maanden. Dit was een mooie afsluiting van 2022!

een croissantje, een saucijzenbroodje en een Turks broodje op een bordje
2 schoonmaakmedewerkers zitten naast elkaar en de een heeft een bordje met eten en de ander drinkt uit een bekertje
Klantmanager Eunice Mosterman staat een praatje te houden, 4 mensen zitten en kijken naar haar
Klantmanager Eunice Mosterman haalt iets uit een plastic tasje, 2 medewerkers kijken ernaar
Klantmanager Eunice Mosterman overhandigt Godday Peter de oorkonde en waardecheque van 500 euro
schoonmaakmedewerker Godday Peter staat met een waardecheque in zijn handen voor een filmprojector
iemand neemt een foto met zijn telefoon van 3 personen
3 medewerkers van Gom kijken lachend in de camera en de middelste houdt een waardencheque omhoog
op de voorgrond 3 goodybags, staand op de grond

Wall of Fame

Benieuwd naar de vorige Gom Uitblinkers?

 

Bekijk hier de Wall of Fame