Medewerker Trigion 50 jaar in dienst

Tijdens een feestelijke bijeenkomst werd op donderdag 11 augustus beveiligingmedewerker Nico Hartmans in het zonnetje gezet. De heer Hartmans is deze maand maar liefst 50 jaar in dienst bij Trigion (en haar rechtsvoorgangers). Ieder jaar zetten we vanuit Facilicom medewerkers in het zonnetje die 12,5 , 25 en soms zelf 40 jaar in dienst zijn, maar 50 jaar is uniek. Bijzonder is dat ook Facilicom dit jaar haar 50 jarig jubileum viert. 

De heer Hartmans dacht voor een interview naar het hoofdkantoor in Schiedam te komen, maar hij werd daar verrast door de directie, zijn leidinggevende én zijn vrouw, zoon en kleinzoon. Ter gelegenheid van zijn jubileum ontving de heer Hartmans uit handen van algemeen directeur Ellen Groenewoudt een speciale erepenning, in het bijzijn van Martine Geurts (vicepresident-directeur Facilicom).

Ellen Groenewoudt: “Ik ben er trots op dat we met de heer Hartmans maar liefst 50 jaar ervaring en vakmanschap in huis hebben, en dat we medewerkers zo lang aan onze organisatie kunnen binden.”