Netwerk & lidmaatschappen

Nederlandse Veiligheidsbranche

Via Ellen Groenewoudt, algemeen directeur van Trigion, zijn wij als bestuurslid actief binnen de Nederlandse Veiligheidsbranche. Daarnaast is Marcel Rotteveel, Directeur business control, voorzitter van de Onderhandelingsdelegatie (OHD). De brancheorganisatie vertegenwoordigt de markt van particuliere beveiliging, recherche en geld- en waardetransport. Leden van de branche zijn gezamenlijk goed voor meer dan 90% van de totale omzet in Nederland. Meer informatie over de Nederlandse Veiligheidsbranche vindt u op www.veiligheidsbranche.nl

Vereniging Beveiligingsmanagers Nederland (VBN)

Diverse medewerkers van Trigion zijn actief betrokken binnen de Vereniging Beveiligingsmanagers Nederland. Deze professionele, herkenbare en erkende beroepsvereniging richt zich op beveiligingsmanagers, -consultants en -stafmedewerkers. Meer informatie over de Vereniging Beveiligingsmanagers Nederland vindt u op www.vbnnet.nl.
 

Grote diversiteit aan relaties

Naast voorgaande netwerken ligt een grote diversiteit aan relaties ten grondslag aan onze kernwaarde samenwerken. Hieronder vindt u een overzicht van organisaties waarmee we een actieve en constructieve relatie onderhouden, inclusief directe link naar de homepage van deze organisatie.

Een overview van de AlarmServiceCentrale waarin centralisten op beeldschermen de inkomende meldingen behandelen.

Certificeringen

Trigion beschikt over een groot aantal kwaliteitskeurmerken en certificaten.