Certificaten en verklaringen

Als toonaangevende organisatie is Trigion in het bezit van een aantal certificaten; certificaten op het gebied van kwaliteit, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Trigion is gecertificeerd conform ISO9001:2015 en het Keurmerk Beveiliging: een erkend beveiligingsbedrijf met een kwaliteitsmanagementsysteem dat gericht is op continue verbetering.

De veiligheid van onze medewerkers vinden wij erg belangrijk. Hiervoor hebben wij een ARBO managementsysteem ingericht dat werkt volgens de principes van VCA. Ook maatschappelijke betrokkenheid voeren wij hoog in het vaandel. Wij zijn gecertificeerd conform de MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) Prestatieladder, niveau 4: het op een na hoogste niveau.

Hieronder vind je al onze certificaten en keurmerken terug.

Trigion collega's die toezicht houden op de actuele situatie door te kijken naar zes verschillende beeldschermen.

Alarm Service Centrale

Onze AlarmServiceCentrale is een gecertificeerde Particuliere Alarm Centrale (PAC) en Video Toezicht Centrale (VTC). Voor het uitvoeren van deze taken wordt er door Justis een vergunning verleend. Daarbij kiest AlarmServiceCentrale er voor om zich volledig conform zwaardere Europese richtlijnen te laten certificeren. 

Naar certificaten

Trigion brandveiligheid htce

Trigion Brand- en beveiligingstechniek

Samen met onze collega's van Breijer creëren we veiligheid en zijn we actief in diverse brancheorganisaties en beschikken we over een groot aantal kwaliteits- keurmerken. Deze certificaten stellen ons in staat ons te onderscheiden van anderen.

Naar certificaten

Meer weten over onze certificeringen en keurmerken?

Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze visie en ambities rondom de kwaliteit van onze dienstverlening.