Collectieve Winkelsurveillance

Als winkelier wil je dat je zaak goed beveiligd is en dat het er prettig winkelen is. Je bent daarin zeker niet de enige, dat weet je waarschijnlijk al uit ervaring. Daarom biedt Trigion speciaal voor winkelgebieden en winkelcentra collectieve winkelsurveillance: getrainde beveiligers die zorgen voor een aangename sfeer en meerdere winkels actief beveiligen. Ook jouw winkel.

Speciaal getraind voor elke winkelomgeving 

Bij collectieve winkelsurveillance profiteer je samen met collega-winkeliers van de beveiligingsdiensten van Trigion. Afhankelijk van jouw wens, het aantal deelnemende winkels en de grootte van het winkelgebied, zetten we één of meerdere beveiligers in. Onze beveiligers zijn speciaal getraind en scherp op situaties die veel voorkomen in een winkelomgeving, zoals diefstal. Zij wisselen regelmatig van winkel (ca. ieder kwartier) en creëren zo een veilig gevoel bij zowel het winkelpersoneel als het winkelend publiek. Aangesloten winkeliers krijgen een noodnummer waarmee zij, in een vervelende situatie, onze beveiligers direct om assistentie kunnen vragen.

Wat mag je verwachten van onze winkelsurveillanten?

Met collectieve winkelsurveillance van Trigion verzeker je jezelf, je personeel en klanten van een veilige winkelomgeving. Onze beveiligers zijn goed opgeleid en gespecialiseerd in retailbeveiliging. Op grotere locaties, stellen we een team samen van beveiligers met verschillende kwaliteiten en expertises. En, onze beveiligers doen meer dan alleen beveiligen. Zij denken mee en bieden extra operationele ondersteuning, bijvoorbeeld bij de controle van veiligheidsinstallaties en noodverlichting.

Maak een afspraak

Veiligheid creëer je samen. Wil je meer weten over Trigion collectieve winkelsurveillance en wat wij voor jou en collega-winkeliers kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen komen we tot een beveiligingsoplossing die past bij jouw vraag.  

Vraag meer informatie aan en maak een afspraak