Mobiele Surveillance

Wie let op als iedereen naar huis is? De mobiele surveillanten van Trigion. Zij controleren jouw locatie in de uren dat jij er niet kan zijn. Extra controle en alarmopvolging door een mobiele surveillance-eenheid heeft een preventieve werking en helpt om risico’s en eventuele gevolgschade te beperken. 

Mannelijke beveiliger loopt naar de mobiele surveillance auto.

Schoner, stiller en minder CO2-uitstoot

Met een wagenpark van  110 auto’s en minstens zoveel gekwalificeerde beveiligers, creëert Trigion Mobiele Surveillance 24/7 veiligheid op en rond jouw bedrijfsterrein. Natuurlijk met elektrische auto’s, zodat we ons werk schoner, stiller en met minder CO2-uitstoot doen. Om te beginnen in alle grote steden, waar de impact van elektrisch rijden het grootst is, en uiteindelijk in heel Nederland.

Wat mag je verwachten van mobiele surveillance?

Bij mobiele surveillance van Trigion kun je altijd rekenen op goedopgeleide, geüniformeerde beveiligers die voldoen aan alle vereisten vanuit de Wet particuliere beveiligingsorganisaties (Wpbr). Trigion beschikt over het Keurmerk Beveiliging en onze beveiligers dragen dan ook zichtbaar het bijbehorende vignet op hun uniform. Uiteraard beschikken zij ook over een BHV-diploma en rijbewijs B met minstens 2 jaar rijervaring. Onze mobiele surveillanten verzorgen:

  • De openronde: onze surveillant opent op het gewenste tijdstip het pand en schakelt alvast apparatuur in.
  • De brand-/sluitronde: onze surveillant sluit het gebouw goed en veilig af en controleert of er niemand meer aanwezig is. Zonwering wordt eventueel omhoog gehaald, lamellen worden gesloten en clean desk procedures nagelopen.
  • Preventief toezicht: de aanwezigheid van onze surveillant schrikt kwaadwillenden af en heeft daardoor een preventieve werking. 

Meer weten over mobiele surveillance?

Wil je meer weten over mobiele surveillance van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Aanvullende werkzaamheden

En we doen meer, want als we er toch zijn kun je onze surveillanten ook inzetten voor taken die in het verlengde liggen van ons werk en jou veel aandacht, tijd en geld besparen. Denk aan de periodieke controle van de brandmeldinstallatie (BMI), noodverlichting, brandblussers en andere veiligheidsmiddelen. Maar ook voor personeelsbegeleiding, inspectie en visitatie kun je bij onze mobiele surveillanten terecht. We denken graag met je mee. Op structurele of tijdelijke basis en altijd vanuit jouw wensen en behoeften. 

Mobiele surveillance controleert tijdens een sluitronde een raam op veiligheid.

Opvolgen alarmmeldingen

Onze mobiele surveillanten kunnen ook 24/7 alarmmeldingen opvolgen. Met Alarmopvolging via onze AlarmServiceCentrale krijgen onze mobiele surveilllanten, na verificatie door collega’s, rechtstreeks jouw alarmmeldingen op hun PDA. Via GPS kunnen we de locatie van onze surveillanten tot op de meter nauwkeurig bepalen, zodat we altijd een razendsnelle landelijke dekking kunnen garanderen. Onze beveiligers kunnen op hun PDA ook realtime beelden van beveiligingscamera’s zien en actuele instructies volgen. In geval van nood is één druk op de knop genoeg voor extra ondersteuning door andere hulpdiensten. 

Mannelijke Trigion collega in vrijetijdskleding kijkt linksboven naar buiten

Bij ons werken als mobiel surveillant?

Kijk op werkenbijtrigion.nl en vind direct jouw vacature als mobiel surveillant.

Trigion. De veilige keuze

Een blauw vlak met daarin de het logo van Trigion in het wit met daaromheen schitteringen.
Hospitality Beveiliging
Nieuws

Medewerker en team van het jaar 2020

De winnaars van de felbegeerde Trigion Awards zijn bekend. Lees meer over deze jaarlijkse verkiezing en de winnaars van 2020.

Twee medewerkers van AVR overhandigen de AVR Veiligheidsprijs aan twee collega's van Trigion.
Monitoring & Response Beveiliging
Nieuws

Trigion wint AVR veiligheidsprijs

Veiligheid staat bij AVR voorop en reiken elk jaar de AVR veiligheidsprijs uit. Dit jaar mocht Trigion deze mooie prijs in ontvangst...

Een retailbeveiliger loopt door de winkelstraat.
Retail Beveiliging
Nieuws

Trigion start onderzoek winkelveiligheid anno 2021

Trigion houdt een benchmark onderzoek Retail Security.