Mobiele Surveillance

Wie let op als iedereen naar huis is? De mobiele surveillanten van Trigion. Zij controleren jouw locatie in de uren dat jij er niet kan zijn. Extra controle en alarmopvolging door een mobiele surveillance-eenheid heeft een preventieve werking en helpt om risico’s en eventuele gevolgschade te beperken. 

Mannelijke beveiliger loopt naar de mobiele surveillance auto.

Schoner, stiller en minder CO2-uitstoot

Met een wagenpark van  110 auto’s en minstens zoveel gekwalificeerde beveiligers, creëert Trigion Mobiele Surveillance 24/7 veiligheid op en rond jouw bedrijfsterrein. Natuurlijk met elektrische auto’s, zodat we ons werk schoner, stiller en met minder CO2-uitstoot doen. Om te beginnen in alle grote steden, waar de impact van elektrisch rijden het grootst is, en uiteindelijk in heel Nederland.

Wat mag je verwachten van mobiele surveillance?

Bij mobiele surveillance van Trigion kun je altijd rekenen op goedopgeleide, geüniformeerde beveiligers die voldoen aan alle vereisten vanuit de Wet particuliere beveiligingsorganisaties (Wpbr). Trigion beschikt over het Keurmerk Beveiliging en onze beveiligers dragen dan ook zichtbaar het bijbehorende vignet op hun uniform. Uiteraard beschikken zij ook over een BHV-diploma en rijbewijs B met minstens 2 jaar rijervaring. Onze mobiele surveillanten verzorgen:

  • De openronde: onze surveillant opent op het gewenste tijdstip het pand en schakelt alvast apparatuur in.
  • De brand-/sluitronde: onze surveillant sluit het gebouw goed en veilig af en controleert of er niemand meer aanwezig is. Zonwering wordt eventueel omhoog gehaald, lamellen worden gesloten en clean desk procedures nagelopen.
  • Preventief toezicht: de aanwezigheid van onze surveillant schrikt kwaadwillenden af en heeft daardoor een preventieve werking. 

Samen tot een beveiligingsoplossing komen die bij jouw vraag past?    Neem contact met ons op

Mobiele surveillance controleert tijdens een sluitronde een raam op veiligheid.

Opvolgen alarmmeldingen

Onze mobiele surveillanten kunnen ook 24/7 alarmmeldingen opvolgen. Met Alarmopvolging via onze AlarmServiceCentrale krijgen onze mobiele surveillanten, na verificatie door collega’s, rechtstreeks jouw alarmmeldingen op hun PDA. Via GPS kunnen we de locatie van onze surveillanten tot op de meter nauwkeurig bepalen, zodat we altijd een razendsnelle landelijke dekking kunnen garanderen. Onze beveiligers kunnen op hun PDA ook realtime beelden van beveiligingscamera’s zien en actuele instructies volgen. In geval van nood is één druk op de knop genoeg voor extra ondersteuning door andere hulpdiensten. 

Aanvullende werkzaamheden

En we doen meer, want als we er toch zijn kun je onze surveillanten ook inzetten voor taken die in het verlengde liggen van ons werk en jou veel aandacht, tijd en geld besparen. Denk aan de periodieke controle van de brandmeldinstallatie (BMI), noodverlichting, brandblussers en andere veiligheidsmiddelen. Maar ook voor personeelsbegeleiding, inspectie en visitatie kun je bij onze mobiele surveillanten terecht. We denken graag met je mee. Op structurele of tijdelijke basis en altijd vanuit jouw wensen en behoeften. 

Mannelijke beveiliger in uniform wijst aan een vrouwelijke voorbijganger de weg op Jaarbeurs Utrecht.

Meer weten over mobiele surveillance?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Vraag een offerte aan

Foto van een beveiliger van Trigion die in een kantoor over de balustrade naar beneden kijkt

Werken bij Trigion?

Ben jij op zoek naar een moderne en informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan? Bij Trigion kom je terecht in een dynamische omgeving met leuke collega’s waardoor jij je snel thuis gaat voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiale werkgever
  • Internationaal karakter