Word onze ambassadeur op social media

Facilicom en zijn divisies maken gebruik van Social Seeder. Social Seeder is een online tool die ons helpt onze online zichtbaarheid te vergroten, met behulp van mensen die dichtbij de organisatie staan: onze zogenaamde ambassadeurs. Denk bijvoorbeeld aan medewerkers, partners, klanten en fans.

Ben jij actief op social media? Dan willen we jou vragen om social media ambassadeur te worden. Als ambassadeur ben je snel op de hoogte van nieuws vanuit Facilicom en kun je deze snel en gemakkelijk delen via één of meerdere social medianetwerken. Met Social Seeder krijgen ambassadeurs per e-mail de vraag of ze bereid zijn om een bepaalde boodschap te delen met zijn/haar social medianetwerk. Dit is natuurlijk per e-mail geheel vrijblijvend. Jij bepaalt zelf welke online content jij wel en niet verder deelt met jouw eigen social media netwerk(en).

Hoe het werkt

Hoe werkt Social Seeder? In deze korte video wordt snel uitgelegd hoe deze tool werkt.

 

Enthousiast geworden?

Wil jij ook bijdragen aan de online zichtbaarheid van Facilicom? Dat kan. Meld je via onderstaande buttons aan voor de desbetreffende divisie (aanmelden voor meerdere divisies is toegestaan). Je wordt dan maximaal 2x per maand gevraagd een berichtje te delen die wij voor je klaar zetten. Afmelden kan ook altijd door op de link te klikken in een social seeder bericht.

Mis je een divisie waar je graag ambassadeur van wil worden? Laat ons dit weten.

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.