Webinar terugkijken 'Beveiliging op Afstand'

Begin 2020 zijn we in de ban geraakt van het coronavirus, onze wereld is veranderd. Dit leidt tot risico’s en uitdagingen die we voorheen niet of minder gewend waren. Organisaties treffen maatregelen en zijn onderweg (terug) naar een veilige werkomgeving in de anderhalvemetersamenleving.

Webinar Trigion Next over Beveiliging op Afstand

Voor de coronacrisis lanceerden we Trigion Next, dé oplossing voor beveiliging op afstand, en organiseerden we een webinar met specialisten. In het webinar wordt geen expliciete relatie gelegd naar de coronacrisis, de onderwerpen zijn steviger op de agenda komen te staan bij ondernemend Nederland.In het webinar besteedden we aandacht aan trends en ontwikkelingen en hun uitwerking op de veiligheidssector. Deelnemers kregen concrete voorbeelden om kwaliteitsverbetering door te voeren en total cost of ownership (TCO) te verlagen, aan de hand van business cases die we bij diverse klanten ontwikkelden.

Experts in webinar beveiligen op afstand

  • Stijn Merkelbach, als business development manager verantwoordelijk voor het ontwikkelen en in de markt zetten van vernieuwende veiligheidsconcepten.
  • Mike Broens, als technical business consultant verantwoordelijk voor de technische oplossingen. 
  • Bram de Bruijn, business development & profitable growth provider bij Pepperbirds , betrokken als eindgebruiker in het webinar.
  • Arthur de Leeuw, founder Zoofy.nl en bekend van BNR Nieuwsradio en RTL Nieuws, betrokken als gastheer in het webinar.