Binnen-schilderwerk met hoge korting

Plan binnen-schilderproject in de winter en profiteer van hoge korting

Toe aan een fris interieur dat er weer als nieuw uitziet? Op zoek naar goed geschoolde, gemotiveerde schilders die kwalitatief werk leveren? Die ervaring hebben met een breed pakket werkzaamheden en diensten, inclusief interieuradvisering zoals kleuradvies? En overlast en hinder tot een minimum beperken? Neem dan contact op met Breijer. En profiteer van wintervoordeel.

Plan je binnen-schilderproject in de wintermaanden, dan ontvang je een fikse korting!

Schilderspecialist met bijna 80 jaar ervaring

Breijer is een allround onderhoudsbedrijf dat sinds 1986 onderdeel is van de Facilicom Group. Maar wist je dat Breijer gestart is als schildersbedrijf en al bijna tachtig jaar actief is in de schilderbranche? Die opgebouwde kennis en ervaring, maar altijd met een ‘open mind’ voor innovaties en kwaliteitsverbetering, zie je terug in het werk dat we leveren. Buiten. En binnen, waar we op deze pagina specifiek op ingaan.

Profiteer van fikse winterkorting

In de wintermaanden, van november t/m maart, ontvang je een fikse winterkorting op je binnenschilderwerk.

Plan je binnenschilderwerk in de winter                              NEEM CONTACT MET ONS OP

Investering met rendement

Een interieur opnieuw in de verf laten zetten, is een verantwoorde investering. Een frisse, verzorgde werkomgeving is prettig voor medewerkers. Ook bewoners of anderen die binnen dagelijks actief zijn, waarderen smaakvol vernieuwde ruimtes. Voor bezoekers is het van belang in representatief opzicht. Last but not least is er een rationele, financiële prikkel: met het oog op uitstraling en onderhoud helpt goed schilderwerk, buiten én binnen, de waarde van een gebouw te behouden en te verbeteren.

Schilder die brandwerende verf aanbrengt op raam
Binnen-schilder Breijer aan het werk met verven muur.

Breijer legt de lat hoog…

Voor hoogwaardig uitgevoerd schilderwerk, ben je afhankelijk van de kwaliteit van de verfproducten en de vakbekwaamheid van de schilders en andere betrokkenen. Bij Breijer leggen we de lat hoog wat betreft het professionalisme dat hiervoor is vereist. Je kunt dat op het oog beoordelen: een mooi en strak eindresultaat met een zorgvuldige afwerking tot in de details. Je ervaart het in de loop van de tijd, omdat kwalitatief schilderwerk ook met het verstrijken van de jaren mooi blijft.

De schilderspecialist voor de professionele markt

Als bedrijf met een lange historie, heeft Breijer een reputatie hoog te houden. Ook in deze tijd zetten we ons in voor een diversiteit aan opdrachtgevers: woningcorporaties, VvE’s, zorginstellingen, bedrijven, overheidsinstanties, etcetera. We gaan voor je aan slag voor al je schilderwerk; voor wanden, plafonds, deuren, kozijnen en trappen. En je kunt ons ook inschakelen voor het aanbrengen van glasvliesweefsel en de uitvoering van airless latex spuitwerk. Desgewenst geven we advies over kleuren, bijvoorbeeld over de trendkleuren van dit jaar.

Minimale overlast en hinder

Professioneel werken, betekent ook de overlast tot een minimum te beperken. Dat doen we onder meer door nevelarm te spuiten en schuurmachines te gebruiken met stofafzuiging waardoor gegarandeerd geen schuurstof vrijkomt. Met dergelijke technische oplossingen, maar ook door goede afspraken en de instelling van onze medewerkers zorgen we ervoor dat de gebruikers/bewoners van een gebouw zo min mogelijk hinder ondervinden van onze werkzaamheden.

Plannen voor schilderwerk binnen?                                     NEEM CONTACT MET ONS OP