Week van de Veiligheid

Afgelopen zaterdag is de jaarlijkse Week van de Veiligheid weer afgetrapt door minister Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie). De minister en ondernemers van het Rembrandtplein in Amsterdam lanceerden een Virtual Reality (VR)-training tegen overvallen voor horeca- en winkelmedewerkers.

Logo van de week van de veiligheid

Week 41 staat jaarlijks in het teken van de nationale Week van de Veiligheid. Waarom? In de donkere dagen van oktober tot maart zien we traditioneel een piek in criminaliteitscijfers. Gemeenten, politie, brancheorganisaties en Regionale Platforms Criminaliteitsbeheersing organiseren tijdens deze week activiteiten om ondernemers te stimuleren met het thema veiligheid aan de slag te gaan. 



Ondernemers kunnen veel ellende voorkomen en goed voorbereid de winter ingaan en preventieve maatregelen nemen. Gemeenten dragen hun steentje bij door in de Week van de Veiligheid uiteenlopende activiteiten voor hun burgers én ondernemers te organiseren. 



Meer informatie over de Week van de Veiligheid vind je op de website www.deweekvandeveiligheid.nl. Ben je nieuwsgierig naar de oplossingen die Trigion biedt op het gebied van veiligheid? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.