Voor schoonmaak die nét dat beetje meer biedt

Je zoekt een schoonmaakbedrijf, maar wel een bedrijf dat iets meer in huis heeft dan alleen een schoonmaker. Bijvoorbeeld omdat je eisen net even wat hoger liggen. Omdat je de zekerheid wilt hebben van periodieke controles en kwaliteitsmetingen. Of omdat je de vinger aan de pols wilt houden met regelmatige managementrapportages. Als je hier naar op zoek bent, kies je voor Gom Offices.

Voorop staat dat je kantoor of bedrijf professioneel en hygiënisch schoon wordt gehouden. Je hebt ook de zekerheid van vaste gezichten op je locatie. In overleg spreken we af wat voor jou de ideale uitvoering is: een vast programma of een resultaatgerichte aanpak. Bij die keuze stem je samen met de schoonmakers af wat er wel en niet standaard wordt schoongemaakt. De schoonmakers nemen bij een resultaatgericht contract de verantwoordelijkheid om per ruimte de vervuiling te beoordelen.

Neem contact op   Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen met onze schoonmaakdiensten?

Ontzorgen, ons vak

Elke opdrachtgever heeft een rayonleider aan het hoofd van het team staan. Als opdrachtgever heb je een vaste leidinggevende als aanspreekpunt, die actief is in jouw regio. Die rayonleider voert ook periodiek checks uit om de kwaliteit te controleren.

Periodiek overlegt de rayonleider met je. Over mogelijke veranderingen in je bedrijfsvoering die het noodzakelijk maken het programma om te gooien. En de rayonleider is ook degene die aan de hand van managementinformatie verbeteringen of aanpassingen voorstelt. Daarmee ontzorgen we je als opdrachtgever 100%.

Ervaring in de markt

Met Gom haal je een schoonmaakbedrijf in huis met jarenlange ervaring. Best practices uit de markt, trends en ontwikkelingen die onze klanten voordeel opleveren, voeren we daardoor continu ook door bij jou. Achter de schermen is het professioneel georganiseerd. En de schaalgrootte van Gom maakt ook efficiënt schoonmaken mogelijk.

Samen werken aan het team

team svb

Aandacht voor mensen is ontzettend belangrijk. Als je luistert naar je mensen, hen laat meedenken en -beslissen, dan voel je de betrokkenheid. En die betrokkenheid - bij de klant en onderling - stimuleren we. Ze staan voor elkaar klaar.

Oog voor het welzijn van mensen

Met Gom investeer je ook in het welzijn van schoonmaakmedewerkers. Die betalen we conform de cao, die bieden we goede arbeidsvoorwaarden en die leiden we graag verder op. Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen we ook als het gaat om het milieu. Als schoonmaakbedrijf zitten we bovenop de nieuwste duurzame ontwikkelingen. Die vervolgens snel hun weg vinden naar de werkvloer.

2 medewerkers van Gom in een blauwe werkpolo kijken lachend in de camera

Hulp nodig bij je keuze?

Twijfel je nog bij het maken van je keuze? Dan helpen we je graag, neem gerust contact op.

Neem contact op

Nieuws, blogs en cases