Webinar 'Kantoren na corona: een schone uitdaging'

Leuk dat je interesse hebt in ons webinar! Het webinar 'Kantoren na corona: een schone uitdaging' vindt plaats op dinsdag 29 juni. We zetten alle informatie nog even op een rijtje.

De kantooromgeving is in een stroomversnelling aan het veranderen. Door de coronacrisis is het thuiswerken genormaliseerd en daardoor verandert het gebruik van de werkplek op kantoor. Maar wat verandert er precies aan jouw werkplek? Wat is het effect op de facilitaire diensten? Hoe zien de schoonmaakwerkzaamheden er straks uit? En hoe richt jij straks jouw dienstverlening flexibel in? Kortom, genoeg vragen en uitdagingen. Host Marcel Jongmans gaat op zoek naar de antwoorden en schakelt hulp in van experts.

Karen Oude Hengel neemt je mee in haar toekomstvisie op de kantooromgeving en het effect van corona hierop. Pauline Roukens heeft ervaring met de veranderingen op het kantoor van Bol.com en is samen met Gom gaan kijken naar een passende oplossing voor de schoonmaakwerkzaamheden. Vanuit Gom Offices bespreekt Ben van der Veer het nieuwe flexibiliteitsconcept.

De sprekers

Marcel Jongmans

Marcel Jongmans is enthousiasmeur. Maakt mensen enthousiast over o.a. nieuwe ideeën

Karen Oude Hengel

Karen Oude Hengel is senior onderzoeker en epidemioloog bij TNO

pauline

Pauline Roukens is  Workplace Management Lead Offices voor Bol.com

Ben van der Veer

Ben van der Veer is manager key accounts bij Gom Offces

Schrijf je in!