Webinar 'Kantoren na corona: een schone uitdaging'

Leuk dat je interesse hebt in ons webinar! Het webinar 'Kantoren na corona: een schone uitdaging' heeft op 29 juni plaatsgevonden. Benieuwd wat we tijdens het webinar hebben besproken? 

De kantooromgeving is in een stroomversnelling aan het veranderen. Door de coronacrisis is het thuiswerken genormaliseerd en daardoor verandert het gebruik van de werkplek op kantoor. Maar wat verandert er precies aan jouw werkplek? Wat is het effect op de facilitaire diensten? Hoe zien de schoonmaakwerkzaamheden er straks uit? En hoe richt jij straks jouw dienstverlening flexibel in? Host Marcel Jongmans ging op zoek naar de antwoorden en schakelde hulp in van experts.

Karen Oude Hengel (TNO) nam de kijkers mee in haar toekomstvisie op de kantooromgeving en het effect van corona hierop. Edwin de Vries (bol.com) sprak over de veranderingen op het kantoor van bol.com en de samenwerking met Gom. Vanuit Gom Offices sprak Ben van der Veer over FLEX.

beeldmerk FLEX van Gom

De kantooromgeving is in een stroomversnelling aan het veranderen. Maar elke omgeving is anders. Elke wens is anders. Met FLEX van Gom geven we invulling aan je veranderende behoefte.

Hoe lees je hier

Webinar terugkijken

Was je niet in de gelegenheid om het webinar live mee te kijken? Geen probleem. Vul onderstaand formulier in en ontvang een bevestigingsmail met een terugkijklink naar het webinar.

Meld je nu aan!