Voor het vierde jaar op rij: de Dag van de Schoonmaker

Voor het vierde jaar op rij is de Dag van de Schoonmaker gevierd. Een speciale dag waarin alle schoonmakers, glazenwassers en handymans in Nederland in het zonnetje worden gezet. De dag wordt door steeds meer bedrijven omarmd; dit jaar deden 123 bedrijven mee, waardoor ruim 96.000 schoonmaakmedewerkers werden verrast.

 

Ook Gom, Directschoon en Kleentec lieten deze dag niet zomaar voorbij gaan. Want al onze medewerkers zijn specialist in een eigen sector. Schoonmaak in een ziekenhuis is echt iets anders dan in een hotel. En een kantoor is geen school. Gewoon schoon bestaat niet meer binnen Gom. Onze uitvoerende collega’s zorgen er iedere dag voor dat onze opdrachtgevers, gebruikers, leerlingen, gasten en patiënten kunnen werken, leren, herstellen en verblijven in een schone omgeving. Zij zijn het fundament van onze organisatie!

 

Alle leidinggevenden zijn vandaag in de weer geweest om de zo’n 10.000 medewerkers persoonlijk in het zonnetje te zetten en naast een compliment en waardering een kleine attentie te overhandigen. Dit jaar is gekozen voor een mooie houten serveerplank.

 

Volgend jaar zal de Dag van de Schoonmaker weer op de vertrouwde 15 juni zijn; we kijken er alweer naar uit!