Team Wiebenga van Hanzehogeschool Gom Uitblinker van kwartaal 3-2021!

Onderwijs

Het team van locatie Het Wiebenga van Hanzehogeschool werd eind oktober uitgenodigd voor een overleg mét een fotomoment. Het overleg vond plaats na hun normale werktijd maar vanwege het fotomoment was van tevoren aangegeven dat ze netjes in werkkleding moesten komen.

Bij binnenkomst bleek dat zij zich toch hadden omgekleed en ze hun eigen nette kleding droegen. Een beetje mopperend keerden ze om nadat rayonleider Aafke Kobes aangaf dat ze toch echt hun werkkleding aan moesten trekken in verband met de foto.

Geen overleg

Nadat iedereen weer was omgekleed gingen de deuren open van de Wiebengazaal, waar het overleg zou plaatsvinden. De slingers sprongen direct in het oog en ook de grote taart met het logo van de Gom Uitblinker was niet over het hoofd te zien. Verbaasd liep het team naar binnen en moest direct daarop lachen; ‘We hebben geen overleg nu zeker?!’

een schoonmaakmedewerker van de Hanzehogeschool wordt lachend opgewacht door haar collega's terwijl ze de deur doorloopt
4 medewerkers krijgen bloemen en certificaat overhandigd door 2 leidinggevenden, weergegeven in een collage
4 medewerkers krijgen bloemen en certificaat overhandigd door 2 leidinggevenden, weergegeven in een collage
het complete schoonmaakteam van de Hanzehogeschool zit bijeen aan tafel, op de voorgrond wordt de waardencheque voor de Gom Uitblinker getoond
schoonmaakmedewerkers zitten aan tafel en praten lachend met elkaar
2 mensen zitten aan tafel en praten lachend met elkaar
2 schoonmaakmedewerkers zitten aan tafel en praten lachend met elkaar
Schoonmaakmedewerkers zitten aan tafel en bekijken het Gom Uitblinker certificaat.
Collega's van Gom zitten aan tafel en praten met elkaar

Lachend werd dit bevestigd: het overleg gaat inderdaad niet door. Wel ging Jeroen Hofmeester, business unit directeur Gom Onderwijs, vertellen waarom zij daar met z’n allen waren. De titel Gom Uitblinker hebben zij uiteraard niet voor niets gekregen. Het afgelopen jaar heeft het team continu voor elkaar klaar gestaan. Was iemand niet in staat om te werken? Zonder problemen hebben ze elkaar vervangen in deze moeilijke tijd. Voordame Nieske werd zelfs een tweede moeder genoemd, wat ook voor haar vervangster Oksana geldt. Het is gewoon een heel fijn en hecht team wat het verdient om in het zonnetje gezet te worden.

Ook Marc ter Steeg, leveranciersmanager van Hanzehogeschool, was op eigen verzoek aanwezig. De schoonmaak is een belangrijk onderdeel in het gehele proces bij de Hanzehogeschool en Marc wilde ook graag zijn waardering voor het Gom-team laten blijken.

 

Etentje voor het hele team

Bij de titel Gom Uitblinker hoort ook een waardencheque van € 500,-, zodat hier een leuk uitje voor georganiseerd kan worden. Toevallig stond er voor begin november al een datum gepland voor een etentje, waardoor deze cheque heel goed uitkwam en veel blije gezichten opleverde!

 

Wel een fotomoment

Samen met Marc ter Steeg, Jeroen Hofmeester, Jos Wijen (operationeel manager), Engelien Koopmans (klantmanager) en Aafke Kobes is er nog veel gelachen, gepraat en taart gegeten. Maar daarna was het dan toch echt tijd voor dat fotomoment, waarvoor het team was teruggestuurd. Dit leverde een leuke groepsfoto op!

het team Wiebenga van Hanzehogeschool staat voor het pand te juichen met bloemen en hun certificaat