Sligro en Food&i zitten samen aan tafel.

Alweer een stap in een nieuwe richting! Na New Fork onder de arm te nemen, zit Food&i nu samen met Sligro als partner aan tafel. Voor maar liefst 3 jaar zullen zij de leveringen van alle basisingrediënten voor hun rekening nemen. Food&i is klaar om haar vleugels uit te slaan. 
Sligro Food&i logo

Food&innovation

Met wortels in Nederland en takken in België, is Sligro al sinds 1935 een gezond en eigenwijs bedrijf. Mix dat met een transparant beleid en je krijgt een groothandelaar om vingers bij af te likken. Sligro wordt in Nederland dan ook niet voor niks elk jaar bekroond met meerdere titels. In België wonnen ze onlangs nog de Sustainability Innovation Awarbij Horeca Expo, de grootste horecabeurs in België. 

Food&ingredients

Bij Food&i denken we graag na over eten en drinken bij jou thuis en op kantoor. Vooral als het gaat om de combinatie van 'lekker' en een 'positieve impact op onze wereld'. Voor een beetje meer van hetzelfde moet je niet bij ons zijn. Wij houden van dingen anders doen dan je gewend bent. Met de kennis en ervaring van Sligro en ons eigenzinnige karakter hebben we straks alle ingrediënten in huis om nog pittiger de markt op te gaan.

 

Food&impact

Wij kiezen dus voluit voor lokale, verse ingrediënten om een duurzame impact te creëren in elke stap van onze food chain. Zo bouwen we samen aan een nieuwe wereld van eten en drinken, van het bedrijfsrestaurant tot aan jouw keukentafel.