Podcast: Gom Specialistische Reiniging is groot in niches

Waar de werkzaamheden uit het reguliere werkprogramma stoppen, is het de beurt aan de specialistische reiniging. Bij Gom Specialistische Reiniging weten ze als geen ander dat schoonmaken echt specialistenwerk is. In deze Clean Totaal Podcast spreekt Ruben Lijzenga met business unit directeur Specialistische Reiniging Peter Hoeijmans over de kansen en bedreigingen van de markt, de schoonheid van het werk en het onderscheidend vermogen van de Gom business unit.

Podcast - Gom Specialistische Reiniging: Groots in niches

Luister hier de podcast

Uniek palet aan werkzaamheden

Gom Specialistische Reiniging bundelt alle kennis en ervaring die vereist is voor het meest specifieke schoonmaakwerk en doet dat op vele fronten. Zo zijn er specialisten die verantwoordelijk zijn voor glas- en gevelreiniging, maar zijn er ook medewerkers die door het hele land de reiniging van trappenhuizen of dieptereiniging van het sanitair uitvoeren.
 
Hoeijmans vertelt in de Clean Totaal Podcast dat iedere vakspecialist voorzien is van de kennis en kunde die benodigd is voor het specifieke werk. Zo voeren glazenwassers alleen glasbewassing uit. Door constante training, coaching en opleiding wordt de kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd.

Geen klus te groot

Volgens de directeur is er geen schoonmaakopdracht dat niet door Gom uitgevoerd kan worden, mede dankzij de experts van Gom Specialistische Reiniging: “Wij leveren de diensten binnen alle andere business units van Gom en andere opdrachtgevers om bij te dragen bij de optimale klantbeleving.”