Lentiz gunt opnieuw het schoonmaakcontract aan Gom

Onderwijs

Lentiz onderwijsgroep voor voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs heeft na een Europese aanbesteding het schoonmaakcontract opnieuw aan  Gom Onderwijs gegund. De komende drie jaar gaat Gom Onderwijs het schoonmaakonderhoud en de glasbewassing verzorgen bij de dertien locaties in de provincie Zuid-Holland. Na deze drie jaar is er de mogelijkheid tot vijf keer verlenging van een optiejaar.

Rick van Dam, lid Raad van Bestuur Lentiz en Michel van den Berg, business unit directeur Gom Onderwijs

Rick van Dam, lid Raad van Bestuur Lentiz en Michel van den Berg, business unit directeur Gom Onderwijs

‘Wij zijn blij met Gom als contractpartner voor zeker de komende 3 jaar, omdat Gom een professionele organisatie is die flexibel in kan spelen op onze wensen. Lentiz heeft een divers pallet aan scholen die hun eigen aanpak vragen. Een school in combinatie met het bedrijfsleven vraagt andere schoonmaak dan een reguliere school. Groene opleidingen, techniekopleidingen, mavo, havo, vwo scholen hebben allemaal hun eigen schoonmaakintensiteit. Gom is in staat om haar dienstverlening daar goed op aan te laten sluiten. Ook een schone opgeruimde werkomgeving draagt bij aan betere leerprestaties, dat wordt nog weleens onderschat!’  aldus Renate Verdouw, manager huisvesting en facilitair.
 
Ook Michel van den Berg, business unit directeur Gom Onderwijs is blij met de hergunning van het contract: ‘Supertrots dat Lentiz onderwijsgroep opnieuw kiest voor Gom. Een groot compliment voor al onze schoonmaakmedewerkers die zich elke dag weer inzetten voor onze opdrachtgever en de studenten. Voor de business unit Onderwijs een mooie bevestiging dat de sectoraanpak werkt. Het geeft ons de komende jaren de ruimte om te doen waar we goed in zijn, de verbinding met het onderwijs nog meer te zoeken en gedragsbeïnvloeding verder op de kaart te zetten om de beleving te verhogen’.