Gom overhandigt cheque aan stichting Buddies van HandicapNL

Buddies van HandicapNL werd donderdag 24 januari verrast met een prachtige cheque van Gom Schoonhouden, onderdeel van Facilicom. Buddies-ambassadeur Marlinda Hommel nam deze samen met programmamanager Marcia van Beek in ontvangst uit handen van Patrick Rosengarten, directeur business control van Gom.

Marcia van Beek en Marlinda Hommel (Buddies) nemen de cheque aan van Patrick Rosengarten (Gom)

Marcia van Beek en Marlinda Hommel (Buddies) nemen de cheque aan van Patrick Rosengarten (Gom)

Patrick: “In plaats van relatiegeschenken hebben we dit jaar gekozen voor een donatie aan een goed doel en dat is Buddies van HandicapNL geworden. Buddies is een stichting die iemand met een verstandelijke beperking koppelt aan een student, waardoor ze meer uit hun isolement komen. Door dit initiatief zijn ze bijvoorbeeld met de feestdagen niet alleen, ze hebben een tijd vol warmte en ze zijn onder de mensen! Heel fijn dat wij als organisatie een bijdrage hebben kunnen leveren aan dit warm gebaar.”
   
Marcia: “Met deze fantastische bijdrage kan Buddies ervoor zorgen, dat de wachtlijsten korter worden en dat er nog meer jongeren met een licht verstandelijke beperking een vriendschap aan kunnen gaan. Belangrijk, vinden wij, want vriendschap is een basisvoorwaarde voor geluk maar niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. 60% van de jongeren met een licht verstandelijke beperking is eenzaam en is niet of moeilijk in staat om zelfstandig een vriendschap aan te gaan. Buddies maakt vriendschap voor hen mogelijk. Namens alle Buddies, dank jullie wel Gom en relaties van Gom voor deze prachtige gift.”

Meer nieuws?