Gom Onderwijs wordt schoonmaakpartner van de Erasmus Universiteit Rotterdam

Onderwijs

Ook de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) heeft gekozen voor Gom Onderwijs als partner in de schoonmaak. Na een zorgvuldig aanbestedingstraject is Gom sinds 1 januari verantwoordelijk voor het hele schoonmaakcontract van de EUR. De gunning is een mooie erkenning van de ervaring van Gom in de onderwijswereld. Hoe Gom als sectorspecialist het verschil maakt, kwam goed naar voren in het zorgvuldige aanbestedingstraject van de EUR.

De tijd dat een aanbesteding alleen draaide om de technische schoonmaak en planning is voorbij. Dat merkte Gom ook in het aanbestedingstraject van de EUR. Kwaliteit stond erin voorop dankzij het puntensysteem ‘gunnen op waarde’. Gom scoorde bijzonder goed in de uitwerking van de verschillende casussen, inrichting van de samenwerking, borging van de kwaliteit, innovatie, begeleiding en training van het personeel en duurzaamheid op het gebied van mensen én groen werken.

Delegatie van de EUR en Gom Onderwijs bij viering gunning schoonmaakcontract

Delegatie van de EUR en Gom Onderwijs bij viering gunning schoonmaakcontract

Schoonmaakspecialist in het onderwijs

“We zijn blij dat onze ervaring in de onderwijssector en ons sectorspecialisme op deze manier worden erkend”, vertelt operationeel manager Michel Jonkhof. “We spelen bijvoorbeeld in op de verschillen tussen dal- en piekmomenten in het onderwijs, houden rekening met de verschillen tussen technische hygiëne en de beleving ervan en passen onze werkwijze aan aan het gedrag van studenten en docenten. Waar mogelijk zoeken we bovendien de samenwerking met studenten om onderzoek te doen naar onderdelen van ons werk, bijvoorbeeld menselijk gedrag als het gaat om afval of hygiëne. Zo blijven we onze aanpak continu verbeteren.”

 

Partners in Ongewoon Schoon

Gom wil iedereen laten beleven wat Ongewoon Schoon kan betekenen. Én hoe vruchtbaar samenwerking kan zijn tussen partners met een open en eerlijke houding naar elkaar toe. “Dit past helemaal bij onze manier van werken. We zaten dan ook vanaf het eerste moment op één lijn met de EUR”, vindt Jonkhof. “In onze dienstverlening draait het om samenwerking met de opdrachtgever en verder denken dan alleen de technische schoonmaak. Om samen de beste kwaliteit van schoonmaak, duurzame inzetbaarheid van mensen en verantwoord gebruik van middelen te bereiken.”

 

Lees meer over Gom Onderwijs