Gom Onderwijs levert maar liefst twee Uitblinkers in kwartaal 2 van 2022

Onderwijs

Het komt niet vaak voor dat er in een kwartaal twee Uitblinkers worden benoemd. Sterker nog, het is pas een keer voorgekomen. Maar het was aan Gom Onderwijs de eer om in kwartaal twee van 2022 twee Uitblinkers te mogen verrassen! Ajsa Ajkunic, werkzaam bij het Friesland College in Leeuwarden en het volledige team van Fontys Hogescholen uit Eindhoven. Beide winnaars kregen bezoek van Jeroen Hofmeester, business unit directeur Gom Onderwijs.

Ajsa Ajkunic

Schoonmaakster Ajsa staat samen met het team te juichen

Als eerste werd Ajsa Ajkunic bezocht. Rayonleidster Liesbeth de Groes en klantmanager Dinya Smets hadden gevraagd of Ajsa in het kader van ‘Hoe lekker werk jij’ om 10 uur langs wilde lopen voor een gesprekje. Terwijl Ajsa haar gesprek had, verzamelde de rest van team, Jeroen Hofmeester, Jos Wijen (operationeel manager) en de facilitair manager en een aantal facilitaire medewerkers van het Friesland College in het flexcafé van het college. Met een smoes over fotografie voor het ‘Hoe lekker werk jij’ project, gingen de drie ook naar het flexcafé waar iedereen tot Ajsa grote verrassing stonden op te wachten.

Na de speech en de overhandiging van de oorkonde en waardecheque van € 500,-, waarmee een leuk teamuitje wordt georganiseerd, was de verrassing nog niet klaar. Zittend bij haar collega’s met een bakje koffie en een stukje taart dacht Ajsa even tot rust te komen, maar daar kwam haar oudste zoon mét kleindochter binnen lopen die haar ook graag wilden feliciteren. De jongste zoon van Ajsa werkt ook voor Gom en had dit stiekem voor haar geregeld.

Dit zegt ook al iets waarom Ajsa is benoemd tot Gom Uitblinker; zij staat altijd klaar voor anderen, voor de klant, voor collega’s, voor leerlingen en leraren, noem het maar op. Iedereen kent haar en ze is enorm betrokken al vanaf het moment dat ze in 2008 voor deze klant aan het werk is.

Een groep schoonmaakmedewerkers zitten verdeeld aan tafeltjes
Schoonmaakster Ajsa en aan weerszijde van haar 2 leidinggevenden lopen een ruimte binnen
Schoonmaakster Ajsa kijkt lachend de camera in terwijl Jeroen Hofmeester haar lachend aankijkt terwijl hij naast haar staat
2 dames kijken elkaar lachend aan
Schoonmaakster Ajsa heeft haar oorkonde vast, Jeroen Hofmeester staat naast haar en kijkt haar lachend aan
Collega snijdt de taart aan, terwijl schoonmaakster Ajsa voorbij loopt
Schoonmaakster Ajsa tussen haar leidinggevenden haar oorkonde voor zich houdend
schoonmaakster Ajsa zit samen met haar kleinkind op schoot en eet samen met wat collega's taart
Schoonmaakster Ajsa staat samen met het team te juichen

Fontys Hogescholen

team Fontys staan te juichen met de Gom Uitblinker oorkonde

Een week later is Fontys Hogescholen aan de beurt. Omdat het hier gaat om ruim 100 medewerkers, is de uitreiking iets anders ingestoken. Het gedeelte van het team dat werkzaam is op Fontys Rachelmolen werd om 9.30 uur bij elkaar geroepen, zelfs de rayonleiding wist niet waarom. De spanning hing toch een beetje in de lucht; wat is er aan de hand?

Eenmaal daar aangekomen, werden ze opgewacht door Jeroen Hofmeester, Michel Jonkhof (operationeel manager), Jessica van Lier (klantmanager) en een grote delegatie van Fontys Hogescholen; contractpartner, manager facilitaire zaken, facilitair manager en de facilitair coördinatoren.

Met taart in de hand kregen ze te horen dat Gom enorm trots is op alle medewerkers van Fontys; de opstart is net een jaar voorbij, wat altijd een spannende tijd is, maar de VSR-resultaten liegen er niet om dat het team uitstekend bezig is. Als kers op de taart zijn ook de resultaten van de klantbelevingsmeting geweldig goed. Een mooie reden om ze te benoemen tot Gom Uitblinker.

Iedereen kreeg een oorkonde in vorm van een kaart overhandigd met daarin een cadeaubon, te besteden naar eigen wens. De rest van het team kreeg deze dezelfde dag thuis in de brievenbus wat naderhand voor nog meer leuke reacties heeft gezorgd.

Een groepje schoonmaakmedewerkers komen de ruimte binnen
BU directeur Jeroen schenkt koffie in voor enkele medewerkers
BU directeur Jeroen Hofmeester spreekt het team toe
BU directeur Jeroen rijkt de Gom Uitblinker oorkonde uit aan een vrouwelijke medewerkster
Opdrachtgever van Fontys spreekt het team toe
Enkele schoonmaakmedewerkers die trots de oorkonde tonen
Kijkend over de schouder van een schoonmaakmedewerkster naar de oorkonde
drie schoonmaakmedewerkers die trots hun oorkonde omhoog houden
team Fontys staan te juichen met de Gom Uitblinker oorkonde

Wall of Fame

Een portretfoto van Gom Uitblinker Edmar Janga met 3 schilderijen op de achtergrond en een schaduw van een superheld met cape achter Edmar

Benieuwd naar de vorige Gom Uitblinkers?

 

Bekijk hier de Wall of Fame