Esmeralda van Wingerden is Gom Uitblinker kwartaal 4-2021!

Naast de feestdagen in december was er nog een feestje te vieren; de Gom Uitblinker van kwartaal 4 van 2021 werd in het zonnetje gezet! De verrassing vond plaats in Dordrecht bij opdrachtgever KROHNE, waar Uitblinker Esmeralda van Wingerden objectleidster is. Dit is niet haar enige werklocatie; ook enkele andere Defensielocatie in de omgeving van Rotterdam stuurt zij aan, waaronder de bekende Van Gendt Kazerne in Rotterdam.

De Gom Uitblinker staat met de waardencheque en om haar heen staan collega's en leidinggevenden

Zowel KROHNE als de Van Gendtkazerne zijn geen standaard locaties, hier wordt veel van onze medewerkers verwacht. Esmeralda is in staat om in moeilijke en wisselende omstandigheden te zorgen voor tevreden klanten, maar ook voor tevreden medewerkers! Zij gaat voor haar medewerkers door het vuur en is er ook voor ze als het wat minder met ze gaat. Zij verpersoonlijkt waar Gom Offices voor wil staan: ongewoon schoon met een glimlach.

 

Moeder in het complot

Ook de moeder van Esmeralda werkt bij KROHNE en zat -uiteraard- in het complot om Esmeralda te verrassen. Ze hadden om half vijf eind van de middag afgesproken op locatie. Daar aangekomen trof ze niet alleen haar moeder aan, maar ook haar schoonmaakteam en opdrachtgever Ali Menouar van KROHNE en haar leidinggevenden Jonika Keizer (operationeel manager), André Overbeeke (klantmanager Defensie) en Wijnie Melgers (klantmanager Krohne).

Na mooie woorden van Jonika en de heer Menouar werd de cheque ter waarde van € 500,- uitgereikt evenals een mooie bos bloemen. En uiteraard was er daarna tijd voor taart wat het feestje compleet maakte!

Esmeralda van Wingerden houdt lachend haar oorkonde voor de Gom Uitblinker vast, met op de achtergrond haar leidinggevende
Jonika Keizer overhandigt de waardencheque aan Gom Uitblinker Esmeralda, met op de achtergrond haar leidinggevende
Gom Uitblinker Esmeralda houdt trots haar oorkonde en waardencheque omhoog
Opdrachtgever van Krohne kijkt lachend naar de Gom Uitblinker die buiten beeld staat.
2 Gom-collega's van de Gom Uitblinker staan te klappen voor haar
Collega's van Uitblinker Esmeralda