Een heel team aan Uitblinkers

Dit kwartaal is ervoor gekozen om een team van 8 personen te verkiezen tot ‘Gom-Uitblinkers’. Eelke, Lucien, Aly, Lenny, Albert, Tjarco, Laura en Georg hebben allemaal een steentje bijgedragen aan de succesvolle opstart bij het COA in april. De opdrachtgever is lovend over het implementatieproces en Gom wilde de collega's dan ook bedanken die zich daarvoor hebben ingezet. Écht teamwork vraagt om een team van het kwartaal!  

Bij de Gom Uitblinker-verkiezing hoort het grote verrassingsmoment. Dat was dit keer een behoorlijke uitdaging, want hoe krijg je 8 mensen bij elkaar die door het hele land werken en volle agenda's hebben? Uiteindelijk zijn ze met een smoesje naar het kantoor in Zwolle gelokt voor een ‘meeting'. Ze hadden wel het gevoel dat er iets stond te gebeuren, want ze waren nog nooit eerder met elkaar naar Zwolle gestuurd met de mededeling dat ze deze meeting écht niet mochten missen. 

Gom-Uitblinker-team
Gom-Uitblinker-taart-Q3-23
Gom-Uitblinker-handdruk-Q3-23
Gom-Uitblinker-bloemen-Q3-23
Gom-Uitblinker-bloemen-certificaat-Q3-23
Gom-Uitblinker-teamfoto-Q3-23

Verheugde gezichten

Bij de start van de meeting kwam Business Unit Directeur Richard de Maar aanlopen met een taart. Achter hem liep de fotograaf, die van alle verheugde gezichten direct foto's maakte. Het werd al snel duidelijk: zij waren verkozen tot winnaars van de Uitblinker-verkiezing van Q3 2023. Richard vertelt: “Deze collega's hebben een enorme teamprestatie neergezet met een fantastisch resultaat. Ieder vanuit zijn of haar expertise droeg bij aan deze samenwerking. Naar volle tevredenheid van Gom, het COA en alle medewerkers. En daar ben ik trots op! De Uitblinker-verkiezing is dan ook een mooi moment om deze collega's nog eens extra te bedanken en onze waardering uit te spreken.” 

De key tot succes: korte lijnen

Ook opdrachtgever Arnold Lutke (COA) licht toe waarom juist deze collega's ervoor gezorgd hebben dat de samenwerking succesvol is: “Het implementatietraject is voor mijn gevoel goed verlopen. Het voordeel was dat Gom in deze implementatieperiode een vaste implementatiemanager heeft aangesteld. In deze implementatieperiode waren de lijnen kort, zowel met de klantmanager van Gom als de financiële afdeling en de HR-afdeling. We wisten elkaar allemaal te vinden als dat nodig was. Dat is belangrijk bij zo'n opstart en ik ben blij dat het zo goed verlopen is.”

En onze collega's? Die zijn verwend met taart, bloemen en een waardecheque. Verwacht hadden ze het zeker niet, maar ze zijn erg blij met de waardering en erkenning vanuit de opdrachtgever en Gom. Eelke Koehoorn, Lucien Meijer, Aly Buiter, Lenny Grooten Reijntjes, Albert van Piekeren, Tjarco Bras, Laura Stein en Georg Moïze De Chateleux, nogmaals van harte gefeliciteerd!