Drama afgelopen weekend

Het afgelopen weekend was Gom in het nieuws op een manier die we ons nooit hadden kunnen indenken. Twee gewaardeerde collega’s, het echtpaar Gina en Marinus, zijn zaterdagochtend vroeg tijdens hun werk in het Pathé theater Groningen, om het leven gebracht. 

Het behoeft geen uitleg dat het verschrikkelijke nieuws iedereen binnen onze organisatie bezighoudt.  Na deze inktzwarte dag gaan onze gedachten en zorg allereerst uit naar de nabestaanden en de naaste collega’s van Gina en Marinus. Daarnaast staan we stil bij de impact die deze vreselijke gebeurtenis heeft op ons allemaal. 

 

Zo is vanmorgen in Groningen een bijeenkomst georganiseerd voor de naaste collega’s van Gina en Marinus en wordt ook op onze andere locaties aandacht besteed aan wat er dit weekend is gebeurd. Uiteraard is hierbij ook professionele hulpverlening voor handen.

 

In het belang van het onderzoek en uit respect naar de slachtoffers en nabestaanden verstrekt Gom geen informatie aan de media. Voor nadere informatie verwijzen wij naar de politie. Zij doen het onderzoek en besluiten welke informatie er hangende het onderzoek gedeeld kan worden.