Blij en verrast met de titel Gom-Uitblinker

Een onverwachte, maar welverdiende verrassing voor onze collega's bij Movare

Jessica Andriolo – Pieters en Nancy Kemmerling – Escher zijn de winnaars van de Gom Uitblinker verkiezing van Q2 2023. Dik verdiend, want sinds de start bij Onderwijsstichting Movare in Zuid-Limburg zijn zij de constante factor van onze dienstverlening. En met succes, want inmiddels is er een hecht partnership ontstaan tussen Gom en Movare.

Tóch geen rayonoverleg

Met de verwachting dat er een rayonoverleg zou plaatsvinden, kwamen Jessica en Nancy naar het hoofdkantoor van Movare. Daar stond Tom Janssen namens Movare klaar met bloemen. In totale verrassing kregen beide dames ook namens Rayonleider Mark der Kinderen en Klantmanager Joep Pelzer een bos bloemen en een vrij te besteden waardecheque t.w.v. €500,- aangeboden. Uiteraard kon de taart tijdens dit feestelijke moment niet ontbreken!  

Een hele eer

Mark licht toe hoe trots hij is dat Jessica en Nancy verkozen zijn tot de Uitblinkers: “Zonder Jessica en Nancy is de dienstverlening bij Movare simpelweg anders. Het is een hele eer om niet aan één, maar aan twee uitblinkers leiding te mogen geven. Dat ik ze dan ook nog zelf mocht uitroepen tot Uitblinker én dat we dit samen met onze klant (lees: partner) hebben mogen vieren, maakt het voor mij extra speciaal.”

Gom Uitblinkers Jessica en Nancy worden verrast met bloemen
Gom Uitblinkers Jessica en Nancy ontvangen bloemen en certicaat
Certificaten en bloemen voor de Gom Uitblinkers
Taart voor de Gom Uitblinkers Jessica en Nancy
Gom UItblinker Jessica neemt certificaat in ontvangst
Gom Uitblinker Nancy neemt certificaat in ontbvangst
Gom UItblinkers Jessica en Nancy - tweede kwartaal 2023

Enorme betrokkenheid

En waarom Jessica en Nancy zijn verkozen tot de winnaressen van dit kwartaal? Beiden hebben veel ervaring, zijn betrokken en echte aanpakkers.

Zo is Jessica in 1999 gestart in de functie van schoonmaakmedewerkster. Na een tussenperiode van een klein jaar keerde zij in 2014 terug is in de functie van Handy(wo)man. Inmiddels veel ervaring rijker kreeg Jessica in augustus 2018 de kans verder te groeien in de functie van ambulant objectleidster. Iets wat zij met veel plezier en inzet tot op de dag van vandaag doet. Het maakt niet uit wat er is of wie er belt, Jessica staat voor je klaar. Dat doet zij niet alleen op afstand, het liefst staat zij samen met de medewerkers spreekwoordelijk “met de laarzen in de modder”. Aandacht voor onze mensen op de werkvloer en ervoor zorgen dat de klant geholpen wordt. Als geen ander weet zij dat het dáár is, waar alles zich afspeelt. En juist op die plek, is zij in haar kracht. De betrokkenheid die zij heeft met owel klant als medewerk(st)er, maakt haar een echte uitblinker!

Nancy had bij haar vorige werkgever veel operationele en leidinggevende werkervaring opgedaan als voorvrouw. Het moment was daar om verder te ontwikkelen. Om die reden maakte zij in december 2017 de overstap van Hago Zorg naar Gom en kwam in dienst in de functie van objectleidster. Nancy is een echte aanpakker én doorpakker. Een gouden combi met haar toegankelijke, zorgzame karakter. Nancy regelt het wel: of dit nou ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds is. Ook wil Nancy maatschappelijk iets toevoegen. Zo is zij betrokken bij de voetbalclub van haar man en dochters en is zij ook werkzaam binnen de uitvaartbranche. Nancy is met haar veelzijdigheid bijzonder effectief in wat zij doet. Een voorbeeld en inspiratiebron voor velen, een echte uitblinker!