Keuken

Onze foodrevolutie begint in de keuken

Food&i gaat voor een echte foodrevolutie. We willen bedrijfscatering duurzamer en gezonder maken op basis van een slimmere aanpak. De keuken is natuurlijk dé plek om die ambities waar te maken. Maar het woord ‘keuken’ vullen wij op een nieuwe, flexibele manier in. Soms gaat het om de keuken van het bedrijfsrestaurant, die we een verfrissende en inspirerende twist geven. Evengoed kan het om een centrale dark kitchen gaan die klanten op maat bedient. Om welk soort keuken het ook gaat, overal zijn onze chefs even toegewijd aan onze missie: food met impact aanbieden.

Benieuwd naar wat Food&i voor jouw bedrijf kan betekenen?

Contacteer ons

chefs in Food&i restaurant

Elke oplossing vraagt om een ander soort keuken

Elk bedrijf heeft een geheel eigen manier van (samen)werken. Soms gaat het om 1 groot kantoor, soms om veel vestigingen. Sommige dagen werkt iedereen ter plekke, op andere momenten wordt er veel thuisgewerkt. Dus waarom zouden alle bedrijven dezelfde klassieke bedrijfskeuken moeten hebben? Bij Food&i vinden we dat de plek waar alles wordt bereid in functie moet staan van wat een bedrijf écht nodig heeft. Zo kunnen we klanten uit de hele regio bedienen vanuit een centrale dark kitchen, telkens met een aanbod op maat. Maar we kunnen de eigen, interne bedrijfskeuken ook helemaal afstemmen op de individuelen noden van de medewerkers – met een smakelijker en gezonder aanbod.

collega's bestellen lunch op Food&i app

Centraal menusysteem in lijn met onze foodcode

Food&i werkt met een centraal menusysteem: op die manier verzekeren we dat alle bereidingen voldoen aan onze foodcode, die gericht is op gezonde en duurzame voeding. Het systeem is meteen ook een bron van inspiratie voor onze chefs, die in het bedrijfsrestaurant bij de klant werken: zij kunnen hun inzichten - bijvoorbeeld over gerechten die het ter plekke goed doen – meteen ook delen met Food&i.

Het aanbod wordt bovendien 2 keer per jaar vernieuwd, wanneer onze centrale chefs Michaël (voor Nederland) en Jesper (voor België) nieuwe recepturen bedenken. Zo is er telkens een ander menu in herfst/winterperiode én in de lente/zomerperiode.

Waardevolle inzichten voor minder waste

Ons centrale menusysteem is ook aan het kassasysteem gekoppeld, met waardevolle inzichten als resultaat. Die stellen ons niet alleen in staat om trends in kaart te brengen, maar ook om voorspellingen te doen over wat er in de toekomst beter wel of niet wordt aangekocht. Zo wordt het aanbod continu afgesteld op de voorkeuren en verwachtingen van de medewerkers én nemen de overbodige aankopen af, wat dan weer tot minder verspilling leidt.

gezonde gerechten als lunch

Maak kennis met onze oplossingen op locatie voor jouw bedrijf

Van restaurant tot takeaway, van smart fridge tot foodwall: wij hebben altijd een schaalbare oplossing op maat van jouw bedrijfslocaties.

We vertellen je er met plezier alles over!