Break via levering

Maak kennis met Break Express

Niemand hoeft de deur uit want aan alles is gedacht. Makkelijker dan zelf boodschappen doen en goedkoper dan een eigen keuken met vaste kok. Break Express is de ideale keuze voor iedereen op zoek naar een lunchoplossing die perfect aansluit bij hun behoeften. Of je nu een klein bedrijf met slechts 20 medewerkers of een grote onderneming met meer dan 150 medewerkers bent, wij staan klaar om voor iedereen een passend aanbod te bieden. 

Bij Break Express begrijpen we dat elke organisatie uniek is, daarom stemmen we ons aanbod af op jouw specifieke wensen en eisen. Met ons uitgebreide assortiment en flexibele benadering zorgen we ervoor dat iedereen kan genieten van heerlijke lunches, met het gemak alsof je uit eten gaat, maar dan gewoon op kantoor.

Heb je geen inhouse keuken of is het inhuren van cateringpersoneel niet rendabel?

Laat ons je lunch verzorgen zodat je toch een gezond en gevarieerd middagmaal kunt aanbieden voor je medewerkers.

          Lees hier meer

Lekker duurzaam, heerlijk gezond

We handle all products with love and care

Ovenvers biologisch brood, knisperende salades en heerlijke spreads; laat je elke dag opnieuw verrassen door de variatie in ons aanbod. Ons assortiment bestaat altijd uit een combinatie van eerlijk vlees, duurzame vis en gezonde vega en vegan items. Bijna alles is huisgemaakt en bevat minder suiker, zout en vet dan reguliere producten, waardoor elke hap niet alleen lekker, maar ook verantwoord is. 

Gemakkelijk en snel 

Laat je medewerkers zelf hun lunch bestellen via de Break Express app  

Ontdek hoe gemakkelijk en betaalbaar het is om elke dag een gezonde lunch op kantoor te hebben met de Break Express app! Geen gedoe meer met hoge kosten voor een restaurant of gebrek aan ruimte. Met onze app kunnen jouw collega’s snel en eenvoudig hun lunch bestellen, direct vanaf hun telefoon.

Voor 09:30 uur besteld en dezelfde dag op het gewenste tijdstip genieten van een complete en gevarieerde lunch met ambachtelijke producten van hoge kwaliteit.

Iedere medewerker heeft zijn eigen account in onze app, waardoor bestellen en betalen een fluitje van een cent is. Onze app is gebruiksvriendelijk en werkt op alle telefoons. 

Medewerkers kunnen eenvoudig en veilig betalen met iDeal, creditcard of door een betaling op maandelijkse factuur. Bespaar tijd en verminder administratieve werkzaamheden door het gebruik van de Break Express app.

Let us master your break!