Maak kennis met New Fork

100% beter voor de planeet
200% aantrekkelijk voor je medewerkers

New Fork is een verfrissend concept binnen Food&i dat staat voor 100% natuurlijk voedsel. We maken onze sandwiches, salades, soep en desserts naar eigen recept en volgens duurzame principes. Bovendien werken we plasticvrij en doen we er alles aan om food waste te reduceren. Ons motto ‘het gewone, ongewoon goed’ realiseren we elke dag opnieuw: de meest gewone gerechten maken we ongewoon lekker. Resultaat: in tijden waarin afstandswerken snel toeneemt, komen je medewerkers met plezier naar kantoor om goed te eten én elkaar te ontmoeten. Let us master your break!  

Sna(c)k je naar meer?         Neem hier contact met ons op

Het DNA van New Fork

Lekker duurzaam, heerlijk gezond

Zie je het groene logo van New Fork? Dan mag je je verwachten aan een assortiment dat niet alleen heel lekker is, maar ook duurzamer en gezonder. New Fork gaat immers voor 100% natuurlijk en zo veel mogelijk bio en fairtrade. Ons brood en onze melkproducten zijn biologisch, terwijl je in ons aanbod enkel eerlijk vlees en duurzame vis vindt. We maken ook bijna alles zelf en ons voedsel bevat een pak minder suiker, zout en vet in vergelijking met het ‘klassieke’ aanbod in de bedrijfscatering. Tel daar nog heel wat vegan en vegetarische opties bij, net als regelmatige nieuwigheden, en je krijgt een verleidelijk veelzijdig aanbod.

Nooit meer in de rij 
met de New Fork shop en app

Efficiëntie en gebruiksgemak zijn bij New Fork vaste prik. Zo zorgt de combinatie van een New Fork-shop met de New Fork-app ervoor dat geen enkele medewerker lang in de rij hoeft te staan. Alles begint met een vlotte online bestelling via de app: in één oogopslag zie je het complete aanbod op je scherm en geef je in wanneer je langskomt. Vervolgens haal je je bestelling op aan de toog in de New Fork-shop op je bedrijfssite. Zo win je tijd voor wat écht belangrijk is: collega’s ontmoeten, efficiënt werken en een gezonde werk-privébalans. 

Beschikbaar in verschillende steden 

Goed om te weten: vandaag is New Fork al beschikbaar in Rotterdam en Amsterdam. Online bestellen kan in Nederland niet alleen via de New Fork-app, maar ook via thuisbezorgd.nl, Deliveroo en Uber Eats. Nog beter om te weten: we kijken volop vooruit naar nieuwe locaties!

New Fork zakelijk bestellen

Zakelijk bestellen

Wil je je medewerkers makkelijk zelf laten bestellen? New Fork smeert je boterhammen en componeert je salade. Elke dag voor 09:00 geven je medewerkers persoonlijk hun bestelling door. Dan zorgen wij dat alles voor de lunch bij jou op kantoor geleverd wordt. Je medewerkers kunnen makkelijk bestellen via ons zakelijk platform of onze app.

New Fork lunchmeeting

Lunch meetings

Goed en voedzaam eten tijdens je vergadering zorgt voor goed gehumeurde en energieke collega’s. Dubbel winst dus! Als bedrijf kan je bij ons een speciale ‘ready to eat’ lunch kan bestellen. Van sandwiches tot salades en van soep tot zoetigheden.  We hebben alles zelfgemaakt en komen het bij jou brengen op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Nes Fork lunchbag

Lunchbag

Je wilt variatie en je eigen favoriete creatieve creaties op jouw brood.  Onze lunchbag zit vol met heerlijkheden voor je lunch. Het bevat alle ingrediënten voor een maaltijd waar je energie van krijgt, voor het aantal personen naar keuze. Vers biologisch brood, huisgemaakte spreads en gezonde ingrediënten voor een salade die je zelf in elkaar zet.

Geef je bedrijf een verfrissende twist
met de oplossingen van New Fork 

New Fork staat voor inspirerende concepten die je bedrijf een verfrissende twist geven. Zo kan je dankzij het ‘Make it your own’ station zelf aan de slag om je favoriete sandwich of salade te bereiden: wij zorgen elke dag voor huisgemaakte, 100% natuurlijke ingrediënten. Of maak je werkplek nog aantrekkelijker met een New Fork-terras: een publiekstrekker die je bedrijf helemaal op de kaart zet. Je kunt een bedrijfsruimte ook laten omtoveren tot een New Fork Playground, die tegelijk als yoga- of fitnessruimte kan dienen. Daar staat misschien meteen een Smart Fridge, waarin je 24/7 verse New Fork-producten vindt. Hoe je je medewerkers ook wil inspireren: wij bieden telkens een unieke oplossing.

Sandwich Cafes

Onze New Fork shops bevinden zich in Rotterdam. De plekken zijn speciaal ingericht ‘to relax and recharge’. We serveren 100% natuurlijke ontbijt en lunch gerechten. Wij zijn masters in sandwiches. Maar ook onze salades, smoothies, bowls en andere recepten zijn elke dag vers, handgemaakt en zonder rotzooi.

New Fork sandwich shop
HNK VASTELAND

Vasteland 78
3011 BN Rotterdam
+31 (0)10 413 79 46
hnk@newfork.nl

 

FUTURELAND

Europaweg 902
3199 LC Maasvlakte
+31 (0)10 252 25 20
futureland@newfork.nl

 

ERASMUS UNIVERSITEIT

Burgem. Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam
+31 (0)10 212 41 79
erasmus@newfork.nl

 

COACHHUIS

Wijnhaven 36
3011 WS Rotterdam
coachhuis@newfork.nl

New Fork, New Fork …

Do you want to be a part of it?

New Fork maakt naar kantoor komen weer leuk! 

Benieuwd hoe we dit duurzame en verfrissende concept binnen jouw bedrijf uitrollen?